Robert F. Kennedy Jr. onthult plan van globalisten om gezondheidscrises te gebruiken om de tirannie van de Nieuwe Wereldorde op te leggen

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Robert F. Kennedy, Jr. legde uit hoe toporganisaties in de gezondheidszorg en de overheid pandemische simulaties houden als voorwendsel om mensen hun rechten te ontnemen tijdens echte gezondheidscrises. In een toespraak op Hillsdale College legde Kennedy uit hoe Event 201 een oefening was die werd geleid door Bill Gates en de Wereldgezondheidsorganisatie, slechts enkele maanden voordat de COVID-pandemie uitbrak.

“Event 201 was niet eenmalig. Ik vond ongeveer 20 van deze events die ze sinds 2001 hadden gedaan en ze zijn allemaal gescript door de CIA … elk van hen kaart het opleggen van totalitaire controles aan.”

“Het doel van deze simulaties was niet om zich adequaat voor te bereiden op rampzalige gebeurtenissen, maar om de macht te consolideren.”

“Als je kijkt naar wat ze doen in deze simulaties, gebruiken ze al deze technieken die ze ontwikkeld hebben om…gecentraliseerde buitenlandse controle op te leggen aan inheemse bevolkingen.” – RF kennedy

Kennedy legde ook de verbanden tussen voormalig NIAID hoofd Dr. Anthony Fauci, het Wuhan Institute of Virology, gain of function onderzoek, de COVID prikken, mind control, en nog veel meer.

Kennedy heeft zich vorige week kandidaat gesteld voor het presidentschap tegen Joe Biden in de race van 2024, en zal later deze maand zijn kandidatuur officieel aankondigen.

Bron

Video

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

dertien + 15 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.