RNA-architect dr. Robert Malone: ‘Als mijn stem al niet gehoord mag worden…’

🕒 Leestijd: 2 minuten

Waarom is er geen wetenschappelijk debat meer geoorloofd in het corona-tijdperk?”, vraagt Dr. Robert Malone zich af in deze BLCKBX.TV video. De mede-uitvinder van de RNA-technologie, die vele patenten in dat veld op zijn naam heeft staan, werd al verbannen op diverse social media. Hij mag zijn mening niet verkondigen, omdat hij durft in te gaan tegen de gelijkgestemde boodschap van Big Tech, Big Pharma, Big Media en Big Government wereldwijd.

Wie is Dr. Robert Malone?

Dr. Robert Malone begon zich, aan het begin van zijn carrière, in hoog tempo op te werken tot een van dé autoriteiten op het gebied van gentherapie en retrovirussen. In de wetenschappelijk omgeving van de moleculaire biologie en virologie groeide hij bij het gerenommeerde Salk Instituut uit tot een van de meest toonaangevende wetenschappers op zijn vakgebied.

Omringd door Nobelprijswinnaars legde Dr. Malone de wetenschappelijke basis voor het RNA-platform, waarop de COVID-vaccins van Pfizer en Moderna zijn gebaseerd. De architect van de RNA-technologie heeft maar liefst tien patenten op dat gebied op zijn naam staan. Toch mag hij over de wereldwijde uitrol van de COVID-vaccinaties zijn mening niet geven.

Verbannen op social media

Dr. Malone werd verbannen op social media, vanwege ‘thought crimes’, zoals hij het zelf noemt. Een keer werd hij van LinkedIn gegooid, omdat hij de vraag had durven stellen of het ethisch verantwoord is dat de voorzitter van de Raad van Bestuur van persbureau Thomson Reuters ook in het bestuur zit van Pfizer.

Andere keren werd hij gecensureerd, omdat hij met zijn boodschap mensen huiverig zou maken om zich te laten vaccineren. Dr. Malone wijt de teloorgang van het wetenschappelijk debat aan de financiële afhankelijkheid van wetenschappers van fondsenverstrekking door grote industrieën.

De architect van RNA- technologie mag niet spreken

“Als mijn stem en mijn mening geen waarde heeft, of ik nou gelijk heb of niet, als ik niet mag deelnemen aan het debat, zelfs al breng ik wetenschappelijke feiten naar buiten die ongemakkelijk zijn: ‘Wie mag dat dan wel?’ Of je nou denkt dat ik een leugenaar ben, ondanks tien patenten op mijn naam, niemand kan toch ontkennen dat ik een substantiële rol heb gespeeld in het realiseren van deze technologie”?

Dr. Malone

Dr. Malone wijst ook op het grote belang van informed consent: de essentie dat mensen goed geïnformeerd dienen te worden.

“Zeker voordat ze kunnen toestemmen om deel te nemen aan een medisch experiment. En al helemaal als het gaat om kinderen, moet er sprake zijn van vrije keuze en gedegen informatievoorziening. Niet alleen ten aanzien van de eventuele voordelen, maar zeker ook m.b.t. de risico’s.”

Dr. Malone

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

8 + 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.