Restart Life: Het effect van vaccinatie in Israël lijkt nul te zijn op besmettingen!

Deze tabel van het Israëlische Ministerie van Volksgezondheid is zeer interessant.
Hieruit blijkt dat de SARS-COV-2-besmettingen in de week van 27 juni tot 3 juli 2021 een perfecte correlatie hebben met de vaccinatiegraad van de bevolking.
Bijvoorbeeld, voor de leeftijdsgroep 40-49:

 • 86% van de bevolking is gevaccineerd
 • 84% van de positieve COVID-gevallen in deze leeftijdsgroep voor die week zijn bij gevaccineerden

Wij nodigen iedereen uit deze cijfers zelf te controleren op de website van het Israëlische ministerie van Volksgezondheid.
https://datadashboard.health.gov.il/COVID-19/general
https://data.gov.il/dataset/covid-19/resource/9b623a64-f7df-4d0c-9f57-09bd99a88880

(Gebruik de vertalingtool van je browser om te begrijpen)
Deze cijfers zijn verbazingwekkend en lijken erop te wijzen dat vaccinatie besmetting helemaal niet voorkomt. Laten we zien hoe dit in de volgende weken evolueert.
Dit betekent ook dat het vaccinatiepaspoort misschien wel volkomen nutteloos is en de verspreiding van het virus over de wereld juist meer door gevaccineerde dan niet-gevaccineerde toeristen zal gebeuren.
Dit omdat niet-gevaccineerde reizigers die zich vóór hun reis moeten laten testen, en dus waarschijnlijk aanzienlijk minder SARS-COV-2 over de wereld zullen verspreiden dan degenen die deze zomer zijn gevaccineerd en zich niet moeten laten testen.
Het andere gevolg van deze cijfers is dat het belangrijkste argument om (jonge) mensen aan te moedigen om zich te laten vaccineren, namelijk de bescherming van anderen, volledig wegvalt.
Deze cijfers zouden dus kunnen aanwijzen dat het enige nut van vaccinatie dat overeind blijft, is dat het mensen beschermt die het risico lopen een ernstige vorm van COVID te krijgen. Dit is trouwens de enige “zekerheid” die de farmaceutische bedrijven bieden in verband met hun vaccins.
We zijn onder de indruk van de uitzonderlijke transparantie van de Israëlische autoriteiten met betrekking tot de cijfers die zij bekendmaken.
Sciensano zou hier nog van moeten leren en onze regeringsleiders en experten ook!
Hoe meer transparantie, hoe minder discussie en complottheorieën.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

4 gedachten over “Restart Life: Het effect van vaccinatie in Israël lijkt nul te zijn op besmettingen!

 • 16 juli 2021 om 11:32
  Permalink

  Het ‘vaccinazi paspoort’ kan in de afvalbak.

  Maar helaas, de overheden zullen het in stand houden, want het gaat helemaal niet om gezondheid.

  Het ‘vaccinazi paspoort’ geeft aan dat je je onderwerpt aan het Kwaadaardige overheidsbeleid.

  Daar gaat het om!

  Beantwoorden
  • 18 juli 2021 om 23:56
   Permalink

   Ik vrees ook dat het vaccinazi-paspoort, ook al werkt het dus contraproductief omdat het virusbesmettingen stimuleert, door de overheden tot in den treure zal in stand worden gehouden. Dat paspoort is ook weer zo’n middel om mensen mentaal te bewerken en hen over te halen om zich toch maar te vaccineren. Want als je zo’n paspoort op zak hebt, dan behoor je bij de “goeden”, nietwaar?
   Het artikel hier geeft de indruk dat het iets nieuws zou zijn dat de vaccins de besmettingen niet tegenhouden. Maar dat laatste hebben de virologen en vaccinologen die in de mainstream media worden opgevoerd om ons bang te maken al een aantal maanden geleden ook verteld. Het vaccin houdt geen besmettingen tegen maar versterkt zogenaamd het immuunsysteem zodat je niet ziek zou kunnen worden van het SARS-CoV-2-virus. Dat is onzin want de cijfers van Pfizer zelf, gepubliceerd in de tabellen van het FDA- en MHRA-rapport, geven zwart op wit aan dat het risico om ernstige Covid-19 op te lopen, gevaccineerde tegenover niet-gevaccineerde, vermindert met 0,01 procent.

   Beantwoorden
 • 19 juli 2021 om 13:59
  Permalink

  Helemaal akkoord.
  Het wordt nog boeiend, al of niet letterlijk…
  Wakker worden aub.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × drie =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.