Reiner Fuellmich over Neurenberg 2: “Over 2 à 3 weken beginnen de grote aanklachten”

Veel mensen hebben hun hoop gevestigd op de Duits-Amerikaanse advocaat Reiner Fuellmich om ons te redden uit de klauwen van de grote bedrijven en het Wereld Economisch Forum. We bevinden ons in een soort derde-wereldoorlog waarin de middenklasse wordt vernietigd en kleine en middelgrote ondernemingen worden overgenomen door reuzen als Amazon.

Ze werken hier al meer dan 10 jaar aan, zei Fuellmich enkele dagen geleden in een gesprek met de Engelse schrijver en journalist James Delingpole.

Over twee tot drie weken, zullen er grote dingen gebeuren

“Zeer grote processen gaan over een paar weken van start,” zei Fuellmich, die het gemunt heeft op de Duitse viroloog Christian Drosten, die de PCR-test voor Corona ontwikkelde, en Lothar Wieler, voorzitter van het Robert Koch Instituut, en anderen. “Ze zijn makkelijk te vangen.” Hij heeft ook van Amerikaanse vrienden gehoord dat “ze achter Fauci aan gaan.” “Hij kan ontslagen worden,” zegt hij.

“In twee tot drie weken gebeuren er grote dingen op drie verschillende continenten,” benadrukte Fuellmich, die samenwerkt met zo’n 200 tot 300 andere advocaten. “Dan zullen we zien of het rechtssysteem nog bestaat of dat het al volledig is overgenomen door de andere kant, wat volgens mij niet het geval is.”

Lees hier verder.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × twee =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.