Reële cijfers bevestigen dat vaccinatie de epidemie en de mortaliteit eerder versnellen dan voorkomen

Twee maanden geleden hebben we geprobeerd mensen te waarschuwen voor de paradoxale resultaten van de COVID-19 vaccins door de mortaliteitscurven voor en na de vaccinatie te publiceren voor Israël en Groot-Brittannië, waaruit reeds bleek dat deze vaccinaties werden gevolgd door “een aanzienlijke toename van de infectie en de mortaliteit die 6 tot 8 weken na het begin van de vaccinatie”, schrijft Dr. Gérard Delépine.

Sindsdien hebben de vaccinatiecampagnes zich wereldwijd verspreid, ook naar landen waar Covid niet aanwezig was. En overal werden ze gevolgd door een dramatische toename van nieuwe infecties en sterfte over meerdere weken of maanden.

Hoeveel doden en ernstige ongelukken zullen er nodig zijn voordat de verantwoordelijken, de WHO, de gezondheidsautoriteiten FDA, EMA etc, kijken naar de bewezen resultaten van deze experimentele pseudo-vaccinatie in de echte wereld en daar consequenties aan verbinden?

Herinnering aan de bewezen feiten gepubliceerd door de WHO

Wij presenteren hieronder de epidemiecurven van de meest gevaccineerde landen zoals gepubliceerd door de WHO.

AZIË

In Nepal, een land met 28 miljoen inwoners

De vaccinatiecampagne, waarbij gebruik wordt gemaakt van het Chinese vaccin en het Indiase van Astra Zeneca, is eind januari 2021 van start gegaan. Tot dan toe, na tien maanden van de epidemie, telde het land 270.092 bevestigde gevallen en 2017 sterfgevallen, en het dagelijks gemiddelde van nieuwe gevallen was 350.

Vier maanden na het begin van de vaccinatie is de epidemie geëxplodeerd, met momenteel een gemiddelde van 8000 nieuwe gevallen per dag. Op 22 mei waren er in Nepal 497.052 (+ 90%) bevestigde gevallen en 6024 doden (+ 200%).

Lees hier verder.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig + elf =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.