Statbel-grafiek toont aan: Lockdowns veroorzaken oversterftes

Op 6 november 2020 publiceerde ITNT nieuws dit artikel voor de Free People Foundation:

Is nieuwe “lockdown” in België verantwoordelijk voor oversterfte? Deze Statbel-grafiek kan daar mogelijks een antwoord op geven.

Daarin toonde ITNT aan, met een officiële Statbel-grafiek, dat lockdowns oversterftes veroorzaken en dus niet voorkomen.

Op 19 oktober 2020 (VRT, 16 oktober 2020) plaatste de Belgische regering met Marc van Ranst op kop, het land in een lockdown. Op 20 oktober, een dag later, werd meteen een oversterfte vastgesteld door Statbel.

Zes maand later bevestigt diezelfde Statbel-grafiek nog steeds wat ITNT in oktober vaststelde en documenteerde. Meer zelfs, ondertussen hebben Marc van Ranst en Statbel zes maanden de tijd gehad om de data te herbekijken of aan te passen indien nodig.

Inderdaad, “lockdowns” veroorzaken oversterftes (en voorkomen die niet), aldus de betreffende, officiële grafiek.

De overheid en van Ranst konden niet voorspellen dat precies op 20 oktober, 1 dag na de start van hun nieuwe lockdown, oversterftes genoteerd zouden worden. Net daarom dat we nu zeker weten dat hun “lockdowns” verantwoordelijk zijn voor meer dode Belgen dan dat dat anders het geval zou zijn geweest.

Het spreekt voor zich dat de gehele (niet-verkozen) regering en Marc van Ranst zich zo snel mogelijk moeten verantwoorden in een rechtbank voor hun misdaden tegen de mensheid. Alsook voor het feit dat zij de bevolking dwingen deel te nemen aan medische experimenten, gezien de vaccins nooit degelijk werden getest. Niet voor bijwerkingen op korte termijn noch op lange termijn.

Gedwongen deelname aan dergelijke experimenten kan en mag niet volgens de Belgische wetgeving, de Code van Neurenberg en de Verklaring van Helsinki.

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × drie =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.