4 gedachten over “Rechtzaak Reiner Fuellmich – Misdaad tegen de menselijkheid

 • 2 december 2020 om 13:22
  Permalink

  Deze getuigenis vertrouw ik niet, als je wat googlet naar de achtergrond van Reiner Fuellmich, dan word ik zeer wantrouwig. Hij blijkt extreem rechts te zijn, en heeft helemaal geen goeie reputatie over de rechtszaken die hij heeft aangespannen. Eerder geldklopperij.

  • 4 december 2020 om 23:00
   Permalink

   Geachte mw. Janssens,
   Gaarne zou ik Uw verdachtmakingen in detail zien. Ik betwijfel overigens zeer, dat U gaat waarmaken. Wat dan overblijft is de gebruikelijke “gemakkelijke ” negatieve uitspraak, zonder énige onderbouwing.

   Welnu, dat zijn wij inmiddels wel gewend van de mainstream media.
   Wat doet U overigens zélf aan de doorgeslagen corona “crisis” ?

 • 3 december 2020 om 13:03
  Permalink

  Wat een onzin!
  Waaruit leidt u af dat dr Reiner Füllmich »extreemrechts« zou zijn? En wat is volgens u trouwens »extreemrechts«? De dichotomie links/rechts is al decennia volstrekt betekenisloos en gebaseerd op een volledig verkeerd begrip van de geschiedenis. Uitgeholde en onbruikbare begrippen.
  Mag ik er verder op wijzen dat overal in Europa het met name de groene en zichzelf als links profilerende partijen zijn die aandringen op nóg strengere overheidsmaatregelen met name op het vlak van mondkapjes en sociale distantie? Zelfs in de oppositie weigert groen burgerinitiatieven te steunen te zich verzetten tegen de lockdown (cfr. Zuid-Tirol). Reeds in maart werd duidelijk dat uit de zgn. linkse hoek niets maar dan ook niets te verwachten valt. Een stelletje opportunisten zijn het die met de oorspronkelijke ideeën van groen al lang niets meer te maken hebben. Wij mogen het juristencollectief van Füllmich en Fischer op onze beide knieën danken voor wat zij allemaal – gratis! – doen voor Europa en de wereld. Áls er de volgende maanden een doorbraak komt dan is het in belangrijke mate aan deze mensen te danken!
  Het is tegenwoordig erg in, in bepaalde kringen althans, om de mensen achter organisaties als café Weltschmerz, de krant Gezond Verstand etc. af te serveren als extreemrechts. Zeer contraproductief!

 • 6 december 2020 om 17:36
  Permalink

  Ik heb zelf een goed gevoel & dankbaarheid bij Füllmich z’n energie en oké: ik laat altijd 2% open voor mocht ik het mis hebben, maar ik heb de voorbije jaren geleerd om op mijn intuïtie te vertrouwen want vroeger verkeerde keuzes gemaakt door die te negeren en te laten domineren door teveel ratio en intellect. En als gezegd: er wordt nogal wat afgejongleerd met de termen ‘rechts’ en ‘links’ en ik zie wat ik zie: we hebben niets, maar dan werkelijk niets meer te verwachten van de zogenaamde ‘linkse’ oppositie van groen, PvdA e.a. What the heck? Alle kaarten worden compleet door elkaar geschud..

Reacties zijn gesloten.