Rechtszaak Viruswaarheid: ‘We hebben al een mondiale macht die boven de landelijke rechtsstaat staat’

De rechtbank in Den Haag vindt niet dat de coronamaatregelen van tafel moeten, zoals Viruswaarheid eiste in een kort geding. Volgens de rechter is er voldoende wettelijke basis voor de maatregelen. Opmerkelijk: hij verwees daarbij naar een uitspraak van het hof en ‘het standpunt van de Wereldgezondheidsorganisatie’. De coronaregels hoeven dus van de rechter niet van tafel omdat de WHO vindt dat ze niet van tafel hoeven.

Viruswaarheid eiste dat alle coronaregels per direct zouden worden geschrapt omdat ze volgens de groep in strijd zijn met de grondrechten en internationale verdragen. Heel Nederland wordt door de maatregelen ‘in een detentieregime’ gehouden, aldus Viruswaarheid.

Zijn er juristen die dit lezen?

R. Genis schrijft in een reactie op Twitter: “Het recht heeft gesproken. Het standpunt van de Wereldgezondheidsorganisatie – financier: onder andere Gates – is mede de reden waarom de coronamaatregelen niet van tafel gaan. Eerder gezegd, we HEBBEN al een mondiale macht die boven de landelijke rechtsstaat staat. Zijn er juristen die dit lezen?”

Iemand merkt op dat dit in artikel 93/94 van onze grondwet staat: internationale verdragen gaan boven de nationale wetgeving. Genis: “En zo brokkelt de nationale macht af.”

In artikel 93 staat in eenvoudig Nederlands: soms moeten burgers zich houden aan regels in verdragen van internationale organisaties. En artikel 94: afspraken in internationale verdragen en beslissingen van internationale organisaties die voor burgers gelden, zijn belangrijker dan Nederlandse wetten.

Vaccinimperium

Viruswaarheid retweette eerder vandaag een bericht van dr. Verner Wheelock, die schrijft: “Bill Gates is ’s werelds grootste vaccinproducent, veruit de grootste donateur van de WHO en een grote donateur van het CDC. Die agentschappen zijn nu de marketingafdeling van zijn vaccinimperium.”

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 − 2 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.