Rechter eist vrijgave Pfizer documenten. Veel doden en bijwerkingen verhuld

De FDA probeerde recent via de rechter af te dwingen dat de documenten op basis waarvan het Pfizervaccin’ noodtoestemming (EUA) kreeg om gebruikt te worden 55 jaar achter slot zouden worden gehouden. De rechter heeft nu bevolen dat iedere maand 500 documenten moeten worden vrijgegeven (van de in totaal 360.000).

Onvoorstelbaar

Uit de eerste serie blijkt dat Pfizer met het Covid ‘vaccin’ zijn beruchte reputatie als één van de meeste criminele bedrijven ter wereld ruimschoots waar heeft gemaakt. Alleen al in de eerste drie maanden werden duizenden ernstige bijwerkingen en 1223 doden voor het publiek verborgen gehouden.

‘Onvoorstelbaar dat dit product niet meteen in de eerste maand van de plank is gehaald’, luidt een van de eerste reacties op de nu vrijgegeven FDA/Pfizer documenten.

Al in februari bleek de teller namelijk op 1223 doden te staan. Een enorm hoog aantal, omdat men toen nog maar net begonnen was met injecteren.

Ter vergelijk: het Mexicaanse griepvaccin werd in 2009 in de VS volledig teruggetrokken nadat er ‘slechts’ 25 doden waren gevallen.

Lees hier het volledige artikel.

Bron 1.

Bron 2.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

14 + zestien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.