Rapport: Biden Admin STOPT onderzoek naar Wuhan Lab Lek Theorie

Hoewel het bewijsmateriaal erop wijst dat een lek in het lab in Wuhan de oorsprong is van de pandemie van het coronavirus – het ondertussen ook wordt aanvaard als een geloofwaardige waarschijnlijkheid in de mainstream media – is gebleken dat de regering van Joe Biden een onderzoek naar de theorie (gestart onder president Trump) heeft AFGESLOTEN.

Het onderzoek werd geopend door het ministerie van Buitenlandse Zaken onder voormalig minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo, die lang heeft volgehouden dat het lek in het lab diepgaander moet worden onderzocht.

CNN meldt dat het onderzoek er vooral op gericht was China’s biologische wapenprogramma te onderzoeken, en te bepalen of het een “grotere rol speelde bij de oorsprong van de pandemie in Wuhan.”

Het rapport merkt op dat “Ambtenaren die betrokken waren bij het onderzoek, gebruik maakten van wetenschappelijk onderzoek en openbare en geheime informatie om de theorie van het lek in het lab te onderzoeken, inclusief het onderzoek naar een mogelijk verband tussen het virus en het biologische wapenprogramma van de Chinese regering”.

Het verslag vervolgt: “De regering van de VS heeft gezegd dat zij gelooft dat China een offensief biologisch wapenprogramma handhaaft, zelfs nadat het in 1984 is toegetreden tot de Conventie voor Biologische en Toxinewapens. China weerlegt dit.”

Echter, voordat het goed en wel van de grond kwam, werd het onderzoek stilgelegd door ambtenaren van Biden, die beweerden dat er te veel zorgen waren over de kwaliteit van het bewijsmateriaal.

Zoals we dinsdag meldden, verklaarde Jen Psaki, de perschef van het Witte Huis, dat bewijsmateriaal dat wijst op een Chinees lablek als oorzaak van de coronavirus pandemie, niet “genoeg gegevens en informatie is om tot een conclusie te komen,” en gaf aan dat de VS geen eigen onderzoek zal uitvoeren.

In plaats daarvan heeft de regering-Biden zich achter de Wereldgezondheidsorganisatie geschaard, ondanks het feit dat de gezondheidsorganisatie eerder heeft geklaagd dat zij “niet door China was uitgenodigd” om de uitbraak te onderzoeken, en voortdurend is bekritiseerd omdat zij de praatjes van de communistische partij ondersteunt.

Bovendien hebben WHO-functionarissen, na maandenlang te hebben onderhandeld over een bezoek, China grotendeels vrijgesproken van schuld aan de uitbraak na een bezoek van slechts 3 uur aan het viruslaboratorium in Wuhan.

Pompeo zelf uitte deze week zijn afschuw over het feit dat wetenschappers van de regering het afgelopen jaar de mogelijkheid van COVID-19 afkomstig uit een lab hebben verworpen “terwijl zij zeker dezelfde informatie moeten hebben gezien die ik had gezien.”

“Dat geldt zeker ook voor Dr. Fauci,” merkte Pompeo op.

President Trump deed dinsdag ook een verklaring, waarin hij opmerkte dat hij “gelijk” had over de theorie van het lablek.

Deze week onthulde een nog niet eerder vertoond rapport van de Amerikaanse inlichtingendienst dat ten minste drie onderzoekers die werkten aan het Wuhan Institute of Virology, waar coronavirus-experimenten werden uitgevoerd, medio november 2019 in het ziekenhuis werden opgenomen met symptomen die overeenkomen met die van COVID-19.

Het verhoogd de bergen aan bewijs die wijzen op het lablek, met prominente wetenschappers en inlichtingenfiguren die hun gewicht aan de notie geven.

Nu tal van officiële entiteiten gedwongen zijn om terug te krabbelen en te erkennen dat de oorsprong van het lablek een reële mogelijkheid is, haasten mediakanalen en factcheckers zich om eerdere verklaringen over de kwestie terug te draaien.

Hier de link naar het volledige Engelstalige artikel met video in INFOWARS d.d. 26 mei 2021.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 − twee =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.