Rapport, 71% baby’s en kinderen jonger dan 12 die Pfizer mRNA “Vaccin” kregen, lijden aan ernstige bijwerkingen

🕒 Leestijd: 2 minuten
(c) Pexels

In een recent rapport door Amerikaanse dokters blijkt dat 71 procent van de baby’s en kinderen jonger dan 12 jaar, die het Pfizer mRNA COVID “Vaccin” kregen, zeven maanden VOOR de pediatrische goedkeuring, lijden aan ernstige bijwerkingen.

The War Room/DailyClout Pfizer Documenten Analyse Project Post-Marketing Groep (Team 1) – Barbara Gehrett, MD; Joseph Gehrett, MD; Chris Flowers, MD; en Loree Britt, maakten een schokkend overzicht van de pediatrische gegevens in het Pfizer-document 5.3.6 Cumulatieve analyse van meldingen van ongewenste voorvallen na autorisatie van PF-07302048 (BNT162B2) ontvangen tot en met 28 februari 2021 (ook bekend als ” 5.3.6 “).

Het is belangrijk op te merken 1) dat de ongewenste voorvallen (Adverse Events, AE’s) in het 5.3.6  -document slechts gedurende een periode van 90 dagen aan Pfizer werden gemeld, beginnend op 1 december 2020, de datum van de publieke uitrol van Pfizer’s COVID-19- 19 experimenteel mRNA “vaccin” -product en 2) geen pediatrische dosis van het Pfizer-product was goedgekeurd voor gebruik gedurende dat tijdsbestek .

Welke dosis(sen) van het mRNA “vaccin” van Pfizer werd aan deze kinderen gegeven aangezien er geen goedgekeurde dosis bestond?

Belangrijke punten uit dit rapport zijn onder andere:

  • Een zevenjarige kreeg een beroerte
  • Een kind en een baby liepen gezichtsverlamming op
  • Eén baby had een bijwerking aan de nieren, hetzij nierbeschadiging of nierfalen
  • Van de 34 gevallen werden er 24 (71%) geclassificeerd als ernstig
  • Overwegend vrouwelijke patiënten werden getroffen – ten minste 25 van de 34 (73,5%) patiënten.
  • Tabel 6 vermeldt 34 gevallen van gebruik bij pediatrische personen . Er werden echter 28 extra gevallen uitgesloten omdat details zoals lengte en gewicht “niet consistent waren met pediatrische proefpersonen”.
  • De leeftijden varieerden van twee maanden tot negen jaar , met een gemiddelde leeftijd van 4,0 jaar , wat betekent dat de helft van de kinderen jonger was dan vier jaar .
  • Bij de 34 kinderen werden 132 bijwerkingen gemeld – dat wil zeggen gemiddeld 3,88 bijwerkingen per kind .

Schokkend concludeerde Pfizer:

” Er werd geen nieuwe significante veiligheidsinformatie geïdentificeerd op basis van een beoordeling van deze gevallen in vergelijking met de niet-pediatrische populatie .”

Lees het verontrustende rapport van twee pagina’s van de Post-Marketing Group (Team 1) hieronder.

bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

een × twee =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.