Psychologen waarschuwen voor gevolgen van voltijds thuiswerk

Psychologen waarschuwen voor de gevolgen van langdurig en voltijds thuiswerk zoals dat tijdens deze coronacrisis voor heel wat werknemers de regel is geworden. Het wegvallen van de werkvloer kan zorgen voor sociaal isolement en wie thuis werkt heeft het vaak moeilijk om de grens met het privéleven te bewaken. Begrip van de werkgever en praktische zaken zoals een ergonomische bureaustoel kunnen het thuiswerk verlichten.

De expertengroep Psychologie & Corona, verbonden aan meerdere Belgische universiteiten, vraagt in haar laatste rapport om “een optimale balans van zodra de epidemiologische toestand het toelaat”. 

Wetenschappelijk onderzoek heeft voorheen steeds aangetoond dat thuiswerk de levenskwaliteit kan verhogen. Maar vandaag is het voor heel wat mensen de norm en recente studies wijzen op negatieve gevolgen omdat contact met sommige collega’s zo wegvalt, werkdagen niet écht worden afgesloten en het familieleven onder druk komt te staan. 

Lees verder op https://www.hln.be/nieuws/psychologen-waarschuwen-voor-gevolgen-van-voltijds-thuiswerk~a0bc31a2/

De Vlaamse overheid propagandeert het WEF agenda dat mensen permanent binnen wil houden.
Video Vlaamse mobiliteitsvisie 2040:

https://www.vlaanderen.be/mobiliteit-en-openbare-werken/duurzame-mobiliteit/vlaamse-mobiliteitsvisie-2040

Beperkte mobiliteit zoals we nu ervaring in een lockdown zijn onderdeel van het World Economic Forum 2030 programma, The Great Reset:

https://www.weforum.org/agenda/archive/the-great-reset

United Nations 2030 commercial

https://sustainabledevelopment.un.org/content/documents/21252030%20Agenda%20for%20Sustainable%20Development%20web.pdf

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)