Professor Montagnier steunt de klacht om massale vaccinatie in Israël te stoppen

Professor Luc Montagnier, Nobelprijswinnaar, steunt de klacht over de stopzetting van massale vaccinatie in Israël.

In een brief van 21 maart 2021, gepubliceerd op de Nakim.org-website, steunt professor Montagnier, Nobelprijswinnaar in de geneeskunde, het verzoek van dr. Seligmann en ingenieur Haim Yativ om de vaccinatie tegen Covid-19 op te schorten.

Het is gericht aan de president, MM. rechters van het Hooggerechtshof van de staat Israël.

Deze brief ondersteunt de petitie tot schorsing van vaccinatie tegen covid-19 die door MM aan u is overhandigd. Yativ en Seligmann.

Ik ben Luc Montagnier, doctor in de geneeskunde, emeritus hoogleraar aan het Institut Pasteur in Parijs, emeritus directeur onderzoek bij CNRS, Nobelprijs voor fysiologie of geneeskunde voor de ontdekking van het aids-virus.

Ik ben een expert in virologie en heb een groot deel van mijn onderzoek gewijd aan RNA-virussen, in het bijzonder muizencefalomyocarditis, het Rous-sarcoomvirus, HIV 1 en het HIV 2-virus.

Er zijn aanzienlijke inspanningen geleverd om te vaccineren tegen het coronavirus covid-19 dat verantwoordelijk is voor een wereldwijde pandemie. Met name de staat Israël heeft tot dusver een massale vaccinatie van zijn bevolking georganiseerd, 49% van de totale bevolking heeft twee doses van het Pfizer-vaccin gekregen. 

Allereerst wil ik de nieuwigheid van dit type vaccin benadrukken. 

  • Bij conventionele vaccins wordt de genetische informatie die door viraal DNA of RNA wordt gedragen, geïnactiveerd en worden viruseiwitten gebruikt om vaccinantistoffen te induceren. In sommige gevallen blijft het virus in leven, maar wordt het verzwakt door opeenvolgende passages in vitro. 
  • In het geval van zogenaamde RNA-boodschappervaccins, worden deze vaccins gemaakt van een actieve fractie van het RNA van het virus dat in de gevaccineerde persoon wordt geïnjecteerd. Het dringt daarom de cellen van de laatste binnen die de vaccineiwitten zullen produceren uit de code van het geïnjecteerde RNA. We zien meteen dat deze laatste stap voor een groot deel afhangt van het succes van de fysiologische toestand van de ontvanger.

Ik zou de mogelijke gevaren van deze vaccins willen samenvatten in een grootschalig vaccinatiebeleid.

1. Bijwerkingen op korte termijn  : dit zijn niet de normale lokale reacties die bij een vaccinatie worden aangetroffen, maar ernstige reacties zijn levensbedreigend voor de ontvanger, zoals anafylactische shock die verband houdt met een bestanddeel van het vaccinmengsel, of ernstige allergieën of een auto-immuunreactie. tot celaplasie.

2. Gebrek aan vaccinbescherming  :

2.1  Inductie van faciliterende antilichamen  – de geïnduceerde antilichamen neutraliseren een virale infectie niet, maar vergemakkelijken deze integendeel, afhankelijk van de ontvanger. De laatste is mogelijk al asymptomatisch aan het virus blootgesteld. Een laag niveau van natuurlijk geïnduceerde antilichamen kan concurreren met de antilichamen die door het vaccin worden geïnduceerd.

2.2 De productie van door vaccinatie geïnduceerde antilichamen in een populatie die sterk aan het virus is blootgesteld, zal leiden tot de selectie van varianten die resistent zijn tegen deze antilichamen. Deze varianten kunnen virulenter of meer overdraagbaar zijn . Dit is wat we nu zien. Een eindeloze race tegen virussen en vaccinaties die altijd in het voordeel van het virus zal uitpakken.

3. Effecten op lange termijn  : In tegenstelling tot wat de fabrikanten van messenger RNA-vaccins beweren, bestaat het risico van integratie van viraal RNA in het menselijk genoom. Elk van onze cellen heeft inderdaad endogene retrovirussen met het vermogen om transcriptase van RNA naar DNA om te keren. Hoewel dit een zeldzame gebeurtenis is, kan de passage door het DNA van geslachtscellen en de overdracht ervan naar toekomstige generaties niet worden uitgesloten.

Geconfronteerd met een onvoorspelbare toekomst, is het beter om je van stemming te onthouden.” ​ 

Professor Luc Montagnier

https://www.francesoir.fr/societe-sante/le-professeur-luc-montagnier-prix-nobel-amene-son-support-la-plainte-pour-larret-de-la

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 + 2 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.