3 gedachten over “Professor Diederik Gommers, roept op om ongevaccineerden harder aan te pakken

 • 19 november 2021 om 08:32
  Permalink

  het doet zoveel verdriet. Een leerling van mij is plots overleden (16 jaar). Hij was ook de beste vriend van mijn zoon. Oorzaak is een vraagteken. Maar lijkt op hersenbloeding. Ik leg het verband met de vaxxx (hoewel dat arrogant zou zijn om dit met zekerheid te stellen) en voel me innerlijk verscheurd naar de ouders toe want zij lijken dit niet te zien. Maar ik vind het ongepast om erover te beginnen. Ik vraag me af wat ik kan doen want het vreet aan mijn geweten tov van die jongen…. Ook tov die ouders, als hij binnenkort gecremeerd is, is het bewijsmateriaal ook weg. En ook geen kans op schadevergoeding of wat dan ook… Iemand advies? Is hier iemand dokter die hen eventueel eens kan contacteren zonder mij te vermelden?

  Beantwoorden
 • 19 november 2021 om 08:34
  Permalink

  Het doet zoveel verdriet. Een leerling van mij is plots overleden (16 jaar). Hij was ook de beste vriend van mijn zoon. Oorzaak is een vraagteken. Maar lijkt op hersenbloeding. Ik leg het verband met de vaxxx (hoewel dat arrogant zou zijn om dit met zekerheid te stellen) en voel me innerlijk verscheurd naar de ouders toe want zij lijken dit niet te zien. Maar ik vind het ongepast om erover te beginnen. Ik vraag me af wat ik kan doen want het vreet aan mijn geweten tov van die jongen…. Ook tov die ouders, als hij binnenkort gecremeerd is, is het bewijsmateriaal ook weg. En ook geen kans op schadevergoeding of wat dan ook… Iemand advies? Is hier iemand dokter die hen eventueel eens kan contacteren zonder mij te vermelden?

  Beantwoorden
 • 14 december 2021 om 20:43
  Permalink

  wow,,en pffff,,sterkte v jou en je zoon

  ik kan alleen dit zeggen

  Open ogen vanuit een pandemie

  Daar loop ik over straat
  Hoofd gebogen naar de grond gericht
  Mensen kijken angstig en ontwijkend
  Bang voor de onzichtbare vijand die
  De gehele wereld in zijn m8 heeft
  Rijkelui kindjes die een landje runnen
  Problemen zogenaamd willen op lossen
  die kinderen niet behoren te zien.

  Omg
  in wat voor wereld leef ik nu
  Verdeeldheid &Apartheid,
  een akelig woord waar vele mensen eeuwen lang tegen hebben gevochten
  Om vervolgens in een wereld te kunnen leven die voor mij al 47 jaar als veilig en mooi werd beschouwd
  En nu vandaag de dag ben ik 49 jr
  En ieder ze wereld is in elkaar gestort

  En de rijke lachen
  En de aller rijkste genieten
  En rijkste der rijken die beslissen en runnen deze mooie dwaze aarde
  Over mij en over jouw
  Wat wel en niet goed is
  ten koste van de wereld en hun bewoners
  die Mensen pffff
  ik schaam me voor hen dat ze behoren tot diezelfde soort als ik..
  en jij misschien!
  ze
  pakken alleen maar
  geven niks dan ellende..macht geld tis het gif van deze samenleving
  het is vandaag zaterdag 13 november 2021
  2 jaar levend in een pandemie

  Gecontroleerd door idioten die zich door geld, macht en hebzucht
  schuldig maken aan de gehele verwoesting van deze planeet en alles wat daar op leeft
  ik ben omringt door mensen die nog volgzamer zijn dan het blinde schaap

  de mens laat zich van alles wijsmaken en afpakken
  ik ga een dagboek bijhouden miss dat het over 100 jaar duidelijk is in wat voor idiote wereld we leven ano 2021

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

5 × drie =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.