2 gedachten over “Professor Diederik Gommers, roept op om ongevaccineerden harder aan te pakken

 • 19 november 2021 om 08:32
  Permalink

  het doet zoveel verdriet. Een leerling van mij is plots overleden (16 jaar). Hij was ook de beste vriend van mijn zoon. Oorzaak is een vraagteken. Maar lijkt op hersenbloeding. Ik leg het verband met de vaxxx (hoewel dat arrogant zou zijn om dit met zekerheid te stellen) en voel me innerlijk verscheurd naar de ouders toe want zij lijken dit niet te zien. Maar ik vind het ongepast om erover te beginnen. Ik vraag me af wat ik kan doen want het vreet aan mijn geweten tov van die jongen…. Ook tov die ouders, als hij binnenkort gecremeerd is, is het bewijsmateriaal ook weg. En ook geen kans op schadevergoeding of wat dan ook… Iemand advies? Is hier iemand dokter die hen eventueel eens kan contacteren zonder mij te vermelden?

  Beantwoorden
 • 19 november 2021 om 08:34
  Permalink

  Het doet zoveel verdriet. Een leerling van mij is plots overleden (16 jaar). Hij was ook de beste vriend van mijn zoon. Oorzaak is een vraagteken. Maar lijkt op hersenbloeding. Ik leg het verband met de vaxxx (hoewel dat arrogant zou zijn om dit met zekerheid te stellen) en voel me innerlijk verscheurd naar de ouders toe want zij lijken dit niet te zien. Maar ik vind het ongepast om erover te beginnen. Ik vraag me af wat ik kan doen want het vreet aan mijn geweten tov van die jongen…. Ook tov die ouders, als hij binnenkort gecremeerd is, is het bewijsmateriaal ook weg. En ook geen kans op schadevergoeding of wat dan ook… Iemand advies? Is hier iemand dokter die hen eventueel eens kan contacteren zonder mij te vermelden?

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 − een =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.