Professor Cahill waarschuwt globalisten: ‘Het spel is voorbij’

De Ierse professor Dolores Cahill, die al vaak heeft gewaarschuwd voor de gevaren van de coronavaccins, liep zaterdag mee in de vrijheidsmars in Londen. Die dag werd in tientallen steden overal ter wereld gedemonstreerd tegen de coronaregels.

“We moeten laten zien dat we met miljoenen zijn,” zegt professor Cahill in onderstaand filmpje, dat ze op haar Facebookpagina heeft gezet. “Het spel is voorbij. Het kaartenhuis van de globalisten is al in elkaar gestort.”

“Wij bouwen de nieuwe structuren, het nieuwe banksysteem, het nieuwe rechtssysteem. We laten dit niet nog een keer gebeuren,” benadrukte ze. Op de vraag of ze optimistisch is over de toekomst antwoordde ze dat ‘we al gewonnen hebben’.

Ferme waarschuwing

Cahill, verbonden aan University College Dublin, gaf een ferme waarschuwing af aan het adres van de globalisten: “Eenieder die heeft bijgedragen aan het lijden en de sterfte is aansprakelijk. In elk land zijn er tenminste 10 mensen die het meest verantwoordelijk zijn: de premier, de minister van Volksgezondheid, de minister van Justitie, het hoofd van de toezichthouder en de nieuwslezers.”

“Zij laten niet toe dat informatie over gezondheid naar buiten komt, met als gevolg dat mensen niet weten dat lockdowns niet nodig zijn. Ze moeten de media, artsen, toezichthouders, rechters en politie vragen: waarom informeren jullie mensen niet en waarom maken jullie geen veilige en effectieve behandelingen beschikbaar, zoals vitamine D, hydroxychloroquine, zink en ivermectine.”

Bereid je voor

“Het spel is voorbij,” benadrukte professor Cahill. “Ze zijn bang dat mensen samenkomen in bijvoorbeeld de kroeg of bij de voetbalclub om dit soort dingen te bespreken.”

Ze waarschuwt iedereen: bereid je voor, want ze hebben meerdere crises voor ons in petto, die te maken hebben met het internet, met de infrastructuur, het bankwezen, met het rechtssysteem en er komt volgens haar ook een nieuwe ‘gezondheidscrisis’. “Wees sterk en moedig.”

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zestien − 9 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.