Prof. Francis Boyle: ‘men is van plan een nieuw biowapen los te laten’

🕒 Leestijd: < 1 minuut

De Amerikaanse Professor Francis Boyle, topspecialist op wetgeving rond biowapens, beweert dat er een plan bestaat om een nieuw biowapen los te laten.

Als we in vrijheid willen leven

Volgens dr. Boyle (University of Illinois College of Law) komt de volgende ‘pandemie’ opnieuw uit biolabs.

“Dit heeft tot doel om mensen onder de duim te houden en onder het juk te brengen van de WHO, Bill Gates, Big Pharma en de Chinese overheid.”

Boyle heeft vanaf het begin gezegd dat corona uit een lab in Wuhan kwam en dat de experimentele vaccins gevaarlijk en dodelijk zouden zijn.

Nu waarschuwt hij dat de Deep State (machtige politieke elite, red.) iets nieuws van plan is. Hij maakt zich ernstig zorgen over het pandemieverdrag dat is voorgesteld door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Daarmee kan de WHO een soort wetenschappelijke en medische politiestaat optuigen die de hele wereld omspant, volgens hem.

Hij roept burgers daarom op om zich te verzetten tegen het WHO-verdrag ‘als we in vrijheid willen leven’.

Bron.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

2 gedachten over “Prof. Francis Boyle: ‘men is van plan een nieuw biowapen los te laten’

 • 20 januari 2023 om 21:02
  Permalink

  Naar mijn bescheiden mening wordt het gewoon griep, want er is iets gaande met de vogelgriep die ook een seizoensziekte was bij vogels maar sedert 2021 het hele jaar door blijft rondgaan onder wilde vogels en je kan niet het hele jaar door alle pluimvee en vogels in hobby en sport blijven ophokken.
  Alle mogelijke snode plannetjes worden door Moeder Natuur in snelheid gepakt. Probleem voor de WHO wordt dan dat iedereen griep kent. Ook al kan zo’n nieuwe griep veel ernstiger zijn dan dat banale nieuwe coronavirusje waar WHO en “experten” zich zo druk over maakten.
  Hopelijk krijgen echte dokters de tijd om de door angstzaaierij veralgemeende hypochondrie onder de bevolking te herstellen vooraleer het bekende scenario van 1918, 1957 en 1968 zich weer voordoet maar ik vrees dat het ijdele hoop is.

  Beantwoorden
 • 22 april 2023 om 16:58
  Permalink

  Opgelet, op 22/04/2023 in het nieuws op één van 13U. Er zijn dolfijnen gestorven door de vogelgriep (in het water zwemmen dolfijnen en hun gestel is gelijklopend met die van de mens?) Voorproefje dat de vogelgriep straks op mensen wordt overgedragen?Weeral lockdown?En wanneer?

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

negentien − een =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.