Prof. Capel: waarom je niks aan de nieuwe booster hebt.

🕒 Leestijd: < 1 minuut

“De boostertjes zijn bijna rijp en kunnen geplukt en geprikt worden”, zegt emeritus hoogleraar Pierre Capel in een nieuwe column.

Een geboosterde booster

“Na drie keer prikken werd iedereen toch weer onmiddellijk ziek en daarnaast weet men nog steeds niet waar de oversterfte vandaan komt. Daarom hebben ze de booster opgekrikt. Dus de booster van de booster is geboosterd“. – P. Capel

In Groot-Brittannië zit in het nieuwe boostertje het mRNA van het Wuhan-spike en de omikronvariant BA.1. Het Wuhan-spike is als een dinosaurus en is al volkomen uitgestorven. BA.1 is ook al uitgestorven, zoiets als de dodo. Dit gaan ze dus inspuiten omdat deze twee obsolete vormen bescherming zouden moeten geven.

In de Verenigde Staten bevat de nieuwe booster het mRNA van het Wuhan-spike en de omikronvarianten BA.4 en BA.5. Dat terwijl deze varianten nauwelijks tot ziekte leiden. De booster is goedgekeurd op basis van een muizenstudie en niet een mensenstudie.

Dat is een beetje vreemd,” zegt Capel. Het vaccin is overigens getest op slechts acht muizen. Men heeft niet getest of het beschermt of hoe de ziekte verloopt, maar of ze antistoffen aanmaken.

“Natuurlijk maken ze antistoffen, maar daar heb je helemaal geen moer aan.”

Volgens de emeritus hoogleraar moet je juist kijken naar T-celreactiviteit, maar dat hebben ze niet gedaan.

“Dadelijk gaan ze het op tulpen testen. Hoelang blijft een bosje tulpen in de vaas staan?”

“Op deze basis zijn 170 miljoen doseringen besteld. Die dus geen enkele bescherming geven en heel veel bijwerkingen hebben. Dit is de waanzin ten top.”

Bron.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

11 − 6 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.