Prof Capel: Hier komen al die tumoren vandaan, het is een ramp (video)

🕒 Leestijd: < 1 minuut

De prikschade is heftig. Aan alle kanten wordt duidelijk wat er allemaal misgaat, maar waarom gaat het allemaal zo verschrikkelijk mis? Wat is er zo verschrikkelijk fout aan die prik? Het antwoord is: alles, stelt emeritus hoogleraar Pierre Capel in een nieuwe column.

Hij wijst erop dat er nieuwe gegevens zijn die licht werpen op de rampen die zich nu voltrekken.

Capel geeft antwoord op de vraag waar al die kankers vandaan komen. “Fasten your seatbelts.”

Bekijk de video:

Directe relatie

Alle kankers ontstaan door mutaties in het DNA. Het DNA-reparerende eiwit p53 speelt een essentiële rol in het tegengaan van kanker. Bij lage p53-activiteit vormen zich tumoren.

De prik remt het DNA-reparatiesysteem, leidt tot chronische ontsteking en geeft een immuundisbalans. Een Japans onderzoek heeft aangetoond dat bepaalde tumoren na de derde prik enorm sterk toenemen. “Wat je hier ziet, is dat er een directe relatie is met de vaccinatie en het voorkomen van bepaalde typen tumoren,” zegt Capel.

Ramp

“Het is een ramp,” benadrukt de emeritus hoogleraar. “De incidentie, het reactiveren van tumoren en het stimuleren van nieuwe tumoren, wat vooral komt doordat het reparatiesysteem wordt aangetast. Het geeft ook nog de verkeerde immuunrespons, die tumoren versterkt. En ook nog de verkeerde immuunrespons die zorgt dat je geen afweer kunt vormen tegen de nieuwe varianten.”

“Het is heel bijzonder wat er aan de hand is, maar ontkennen, daar gaan we nog wel een paar jaar mee door, want de prik: we doen het voor elkaar.”

bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

achttien + dertien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.