Prof Cahill #lockdown is vergissing, 1,5 meter en #mondkapjes onnodig

20 mei 2020

Top immunoloog Professor Dolores Cahill, expert in coronavirussen, zegt dat als je het nieuwe coronavirus gehad hebt je immuun bent. En ook dat mondkapjes en social distancing geen invloed hebben op de overdracht van corona. De lock down was een vergissing. Er is een veilige behandeling voor covid.

De Ierse immunologe Cahill is in gesprek met Del Bigtree. Hieronder volgt een samenvatting van het tien minuten durende interview.

Professor Dolores J. Cahill vertelt Del Bigtree dat er absoluut geen behoefte is aan modellen om het verloop van het coronavirus te voorspellen. Ze vertelt dat sinds de uitbraak van covid-1 (een van de voorlopers van covid-19) in 2003 er heel veel gegevens beschikbaar zijn.

Immuun

Tot ieders geruststelling geeft ze aan dat nadat je hersteld bent van covid-19 je daarvoor immuun bent. De manier om ons immuunsysteem te stimuleren en te wapenen tegen een virus als covid-19 is goede voeding in combinatie met vitamines C en D en zink. Dan zal de meerderheid van de mensen, dus 99%, helemaal geen symptomen krijgen.

De massamedia hadden vooraf niet de symptomen moeten benadrukken, maar aangeven op welke manier de bevolking zich kon voorbereiden. Dit kan namelijk door het immuunsysteem te stimuleren. En als je dan toch ziek wordt, kan je chloroquine nemen.

Niemand hoeft te sterven.
Social distancing (1,5 meter regel) is helemaal niet nodig. Want er is een strategie, namelijk het boosten van het immuunsysteem en een behandeling met chloroquine.

Chloroquine

Het anti-malariamiddel Chloroquine wordt al 60 jaar gebruikt, ook door mensen met HIV. Ze zegt dat dit middel veilig is.

Dan haalt ze genadeloos uit naar de regeringen. “Er is een behandeling, dus waarom informeren de regeringen en media niet hoe ze griepachtige symptomen kunnen voorkomen?” Ze hebben hier een verantwoordelijkheid.

De massa media vertellen niet dat het virus niet hoeft toe te slaan of dat er een behandeling is. Het lijkt net alsof ze hopen op een piek, een tweede golf!

Het beleid is helemaal verkeerd. De 1,5 meter en mondkapjes zijn niet nodig.

Stop

We mogen dit nooit meer doen, want als je het virus overwonnen hebt dan ben je er de rest van je leven immuun voor. Stop de lock down overal ter wereld, want het is een grote vergissing.

Ze roept individuele wetenschappers op naar voren te komen en hun onderzoeken te publiceren.

Host Del Bigtree sluit af met de conclusie dat er geen gevecht tegen een virus gevoerd wordt, maar eentje tegen de natuur.

Verzet van medici

Steeds meer medici stappen naar voren om de krankzinnigheid aan te tonen van de anti-corona maatregelen. Maatregelen die eerder meer doden dan minder veroorzaken, naast een complete vernietiging van de economie en de bestaanszekerheid van talloze mensen.

Dit is het vijfde artikel dat kritische medici aan het woord laat. Helaas is de kritiek van deze artsen op het beleid niet genoeg. De meeste regeringen temperen weliswaar de maatregelen, maar laten er geen twijfel over bestaan dat zonder vaccin er geen toekomst is.

Vreemd als je dit houdt in het licht van de middelen die er wel degelijk zijn en de kracht van ieder mens die in zijn of haar immuunsysteem schuilt.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)