Producenten COVID-19-vaccins vernietigen lange- termijn veiligheidsstudies

Producenten van COVID-19 vaccins vernietigen nu lange termijn veiligheidsstudies door hun studies ongedaan te maken en de controlegroepen het actieve vaccin te geven, waarbij ze beweren dat het “onethisch” is om een effectief vaccin achter te houden.

vaccin-covid-Israel-9d469010

  • Makers van COVID-19-vaccins vernietigen nu lange termijn veiligheidsstudies door hun studies ongedaan te maken en de controlegroepen het actieve vaccin te geven, waarbij ze beweren dat het “onethisch” is om een ​​effectief vaccin achter te houden.
  • Door dit te doen, maken ze het vrijwel onmogelijk om de veiligheid en effectiviteit op de lange termijn te beoordelen, alsook het werkelijke voordeel versus de kosten.
  • Het is ironisch, omdat mandaten voor vaccins worden gerechtvaardigd door te veronderstellen dat het voordeel voor de gemeenschap belangrijker is dan het individuele risico op schade. Toch zeggen vaccinfabrikanten dat deelnemers aan de controlegroepen schade ondervinden doordat ze het vaccin niet krijgen en dat het redden van het individu belangrijker is dan het verzamelen van de gegevens die nodig zijn om beslissingen over de volksgezondheid te nemen.
  • Het krijgen van het actieve vaccin brengt risico’s met zich mee, niet alleen maar voordelen. Dit geldt met name voor de nieuwe mRNA-technologie die wordt gebruikt in COVID-19-vaccins.
  • Op 1 april 2021 had VAERS 56.869 ongewenste voorvallen ontvangen na vaccinatie met COVID-19, waaronder 7.971 ernstige verwondingen en 2.342 doden. Van die sterfgevallen vond 28% plaats binnen 48 uur na vaccinatie. De jongste persoon die stierf was 18 jaar oud.

https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/04/20/coronavirus-vaccine-safety-studies.aspx

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

14 − negen =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.