Produceert 50% van de door Pfizer en Moderna gevaccineerde mensen voor altijd spike eiwitten?

🕒 Leestijd: 4 minuten

Dr. William Makis bespreekt vijf onderzoeken naar Spike-eiwit in het bloed.

Oorspronkelijk gepubliceerd op de Substack van Dr. Makis

Verschillende recente onderzoeken hebben betrekking op piekeiwit in het bloed en ik zal kort het volgende bespreken:

15 augustus 2023 – Brogna et al . – Detectie van recombinant Spike-eiwit in het bloed van personen die zijn gevaccineerd tegen SARS-CoV-2: mogelijke moleculaire mechanismen

 • Spike-eiwit is een van de vier belangrijkste eiwitten van SARS-CoV2 en maakt herkenning van de gastheercelreceptor en toegang tot de gastheercel mogelijk
 • Zowel Pfizer als Moderna COVID-19 mRNA-vaccins gebruiken een gemodificeerd spike-eiwit – alle uridinebasen zijn vervangen door methylpseudouridine (minder immunogeen, stabieler)
 • Zowel Pfizer als Moderna COVID-19 mRNA-vaccins gebruiken ook een gestabiliseerde piek ( anders dan natuurlijke piek ) die verschilt door een dubbele aminozuurverandering op positie 986 en 987, K986P en V987P – de aminozuren lysine en valine worden beide vervangen door twee proline aminozuren om de piekbevestiging in een inactieve prefusietoestand ( PP-Spike ) te stabiliseren.
 • onderzoekers kunnen de natuurlijke SARS-CoV-2-piek, die kan worden afgebroken door tryptische vertering, onderscheiden van de Pfizer/Moderna-vaccinpiek (PP-piek) die niet kan worden verteerd ( omdat de dubbele aminozuurverandering de tryptische verteringsplaats elimineerde).
 • Studie: 20 waren gevaccineerd met mRNA-vaccin, 20 waren niet gevaccineerd en niet geïnfecteerd met COVID-19, 20 waren niet gevaccineerd maar positief voor COVID-19.
 • Resultaten: 50% van het gevaccineerde mRNA heeft 6 maanden na vaccinatie nog steeds spike-eiwit in het bloed (en zal zo blijven, mogelijk voor onbepaalde tijd)
 • theorieën:
 • 1. mRNA integreert in sommige bloedcellen en er wordt continu een piek geproduceerd
 • 2. mRNA integreert in bacteriële cellen in het bloed en er wordt continu een piek geproduceerd

17 januari 2023 – Castruita et al. – SARS-CoV-2-spike-mRNA-vaccinsequenties circuleren in het bloed tot 28 dagen na de COVID-19-vaccinatie

 • In Denemarken werden Hepatitis C-patiënten gecontroleerd op HCV-infectie
 • Studie: Ze haalden RNA uit patiëntenplasma bij 108 hepatitis C-patiënten die met COVID-19-mRNA waren gevaccineerd
 • Resultaten: 10% had tot 28 dagen na vaccinatie de volledige lengte of sporen van mRNA-sequenties van het COVID-19-vaccin in het bloed
 • Theorie: auteurs vermoeden dat dit mRNA zich in LNP’s bevindt, die vanaf de injectieplaats langzaam in het bloed worden afgegeven gedurende maximaal 28 dagen!

4 januari 2023 – Yonker et al. – Circulerend spike-eiwit gedetecteerd bij post-COVID-19 mRNA-vaccin-myocarditis

 • Onderzoek: gekeken naar 16 adolescenten in de leeftijd van 12 tot 21 jaar (13 mannen, 3 vrouwen) met door het mRNA-vaccin geïnduceerde myocarditis door COVID-19 versus 45 controlepersonen die een mRNA-vaccinatie hadden ondergaan
 • Resultaten: spike-eiwit van volledige lengte (niet gebonden door antilichamen) werd gevonden in plasma van individuen met vaxx-geïnduceerde myocarditis , maar er werd geen gevonden in mRNA-gevaccineerde controles.
 • verhoogde piek werd zowel bij getroffen vrouwen als bij mannen gezien (!!!)
 • de circulerende vrije piek bleef 3 weken na vaccinatie detecteerbaar

2 september 2022 – Zoe Swank et al. – Aanhoudend circulerend ernstig acuut ademhalingssyndroom Coronavirus 2-piek wordt geassocieerd met post-acute coronavirusziekte 2019 gevolgen

 • Studie: keek naar 63 lange COVID-patiënten en nam bloedmonsters af tot 12 maanden na hun 1e positieve uitslag
 • Resultaten: 60% van de Long-COVID-patiënten had tot 12 maanden detecteerbaar spike-eiwit in plasma.
 • Bij COVID-19-patiënten die geen Long COVID ontwikkelden, was daarentegen geen piek waarneembaar . Ze hadden alleen detecteerbare S1 binnen de eerste week na de diagnose.
 • Theorie: auteurs theoretiseren dat “SARS-CoV-2 virale reservoirs in het lichaam kunnen blijven bestaan”
 • Probleem: sommige van deze patiënten waren gevaccineerd tegen COVID-19 en ze hielden geen rekening met de vaccinstatus en de effecten ervan.

12 september 2022 – Cosentino et al. – Lekt het S-eiwit in de bloedsomloop, in welke concentratie en voor hoe lang?

 • Na COVID-19-mRNA-vaccinatie is het circulerende spike-eiwit afkomstig van endogene productie en zal de concentratie ervan veel hoger zijn in weefsels waar productie plaatsvindt(!)
 • Roltgen et al. detecteerde vaxx-mRNA en pieken in de oksellymfeklieren tot 60 dagen na de tweede dosis Pfizer- of Moderna-vaccins.
 • De circulerende S1-subeenheidniveaus van mensen met een ernstige COVID-19-infectie zijn vergelijkbaar met de circulerende S1-niveaus na het mRNA-vaccin.
 • Theorie: ernstige COVID-19-infectie en mRNA-vaccinatie zouden kunnen resulteren in vergelijkbare totale systemische hoeveelheden S-eiwit (naar schatting ongeveer 72 miljard pieken)
 • het meeste virus-spike-eiwit blijft in de luchtwegen , terwijl de door mRNA- vaccin geïnduceerde productie van spike-eiwitten plaatsvindt in interne organen en weefsels , wat meer systemische effecten kan hebben (!!!)
 • Conclusie: COVID-19-mRNA-vaccins veroorzaken onder bepaalde omstandigheden grote en mogelijk giftige hoeveelheden S-eiwit in organen en weefsels, die op hun beurt in de bloedsomloop terechtkomen.

Mijn mening…

Er ontstaat een zeer zorgwekkend beeld.

Potentieel 50% van de met COVID-19 mRNA gevaccineerde mensen heeft minimaal zes maanden na vaccinatie of langer, misschien wel voor onbepaalde tijd, piekeiwit in het bloed !

Potentieel 60% van de long-COVID-19-patiënten heeft minimaal 12 maanden na infectie spike-eiwit in het bloed , of langer, misschien wel voor onbepaalde tijd!

Bijna alle long-COVID-19-patiënten zijn ook gevaccineerd met COVID-19-mRNA . Komt het piekeiwit in hun bloed uit een viraal reservoir (verstopt in de darmen of teelballen) of komt het uit het mRNA-vaccin?!

De 50% van het mRNA dat is gevaccineerd tegen COVID-19 en die pieken in het bloed hebben (mogelijk voor onbepaalde tijd), krijgen pieken in het bloed doordat veel hogere concentraties van pieken worden geproduceerd in organen en weefsels (waardoor lokale schade wordt veroorzaakt). de piek in die organen en weefsels terechtkomt?

COVID-19-vaccin Lipidennanodeeltjes met mRNA lekken tot 28 dagen na vaccinatie in de bloedcirculatie . Door hun circulatie kan het mRNA van het vaccin worden afgeleverd in verschillende organen en weefsels waar pieken worden geproduceerd.

COVID-19 mRNA gevaccineerd met myocarditis heeft een piek in het bloed , terwijl degenen zonder myocarditis er geen hebben!

De vaccinpiek veroorzaakt de verwondingen!

Dit betekent dat spike ontgifting voor veel mensen belangrijker dan ooit is (degenen die lijden aan Long COVID, mogelijk 50% van alle gevaccineerde personen, degenen die reageren op externe shedding, enz.).

De komende dagen zal ik een aparte Substack schrijven over het laatste nieuws over het ontgiften van spike-eiwitten.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

3 + twee =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.