Private school verbiedt Covid-19 gevaccineerden hun school te betreden

Terwijl scholen, hogescholen en universiteiten zich voorbereiden op het beperken van de toegang tot studenten en docenten die niet zijn geïnjecteerd met een van de experimentele Covid-injecties, doet een private school in Florida precies het tegenovergestelde en verbiedt docenten en medewerkers die zijn geïnjecteerd met de experimentele injecties, hun school te betreden.

De eigenaars van de school worden in de Amerikaanse mainstream media te schande gemaakt, maar het is een moedige maatregel om de leerlingen en het andere schoolpersoneel te beschermen tegen het risico geïnfecteerd te worden door degenen die ervoor kozen de experimentele injecties te nemen.

Het toont aan dat de bestuurders van deze school bereid zijn de publieke hoon en mogelijke rechtszaken onder ogen te zien, omdat zij de gezondheid en de levens van hun leerlingen en personeel belangrijker achten dan de publieke schande die ontstaat wanneer men de farmaceutische industrie en hun leugens durft te ontmaskeren.

Centner Academy heeft campussen in de omgeving van Miami, en Leila Centner, de directeur en mede-oprichter van Centner Academy, stuurde de volgende brief aan personeelsleden en ouders:

“De gezondheid en veiligheid van onze studenten is en blijft onze nummer 1 prioriteit bij Centner Academy, de eerste geluksschool in de VS die zich baseert op het nieuwste onderzoek op het gebied van mindfulness, emotionele intelligentie en de wetenschap van geluk.

Op 16 maart 2020, aan het begin van Covid in de VS, was Centner Academy de eerste school in Miami en een van de eerste in het land om fysieke lessen te sluiten en volledig om te schakelen naar online leren.

Vervolgens, op 8 september 2020, zijn we volledig geopend terwijl veel scholen in het hele land online bleven, en nog steeds doen tot op de dag. We hebben de gegevens en het onderzoek bestudeerd. We wisten toen dat kinderen een overlevingskans van 99,9974% hadden en dat kinderen geen superverspreiders waren. Wij bestudeerden ook de toename van het aantal zelfmoorden en de daarmee samenhangende emotionele problemen als gevolg van de lockdowns en het feit dat kinderen online moesten blijven leren.

Onze reacties en acties zijn steeds gebaseerd geweest op een overvloed aan voorzichtigheid en doordachte besluitvorming wanneer er risico’s voor onze kinderen werden gepresenteerd. Dit omvat zowel lichamelijke als mentale gezondheidsrisico’s.

Anekdotisch hebben tienduizenden vrouwen over de hele wereld onlangs melding gemaakt van nadelige reproductieve problemen door gewoon in de nabijheid te komen van degenen die een Covid-19 injectie hebben gekregen zoals bv. onregelmatige menstruatie, bloedingen, miskramen, postmenopauzale bloedingen en amenorroe (volledig wegvallen van de menstruatie).

Niemand weet precies wat de oorzaak is van deze onregelmatigheden, maar het lijkt erop dat degenen die de injecties hebben gekregen iets uit hun lichaam overdragen op degenen met wie zij in contact komen. Totdat meer bekend is, moeten we het zekere voor het onzekere nemen wat betreft het welzijn van onze leerlingen en het schoolteam.

We zijn er niet 100% zeker van de veiligheid van Covid-injecties en er zijn te veel onbekende variabelen om ons op dit moment op ons gemak te voelen.

Deze injectie is nog steeds geclassificeerd als een experimenteel medicijn en de goedkeuring van de FDA is niet gepland voor ten minste 2023. We kunnen onze beslissing opnieuw evalueren zodra er meer bekend is over het geneesmiddel, als en wanneer het de goedkeuring van de FDA krijgt. Zoals velen van jullie weten, is deze injectie bekend om zijn problemen. Deze injectie is een experiment. Zie de links hieronder voor de bijwerkingen die zijn gemeld op de website van de Amerikaanse overheid VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) sinds het grote publiek de injectie begon te nemen:

“Onderrapportage” is een van de belangrijkste beperkingen van passieve surveillancesystemen, waaronder VAERS. De term onderrapportage verwijst naar het feit dat VAERS slechts voor een klein deel van de werkelijke ongewenste voorvallen meldingen ontvangt. VAERS is een overheidsdatabank die wordt beheerd door de Centers for Disease Control and Prevention.

Als het om menselijke gezondheid gaat, is het heel persoonlijk. Deze injectie is nog steeds geclassificeerd als een experimenteel geneesmiddel. Het is niet gepland voor FDA goedkeuring tot ten minste 2023. We weten dat niet iedereen het eens is met dit onderwerp, maar dit is onze filosofie op Centner Academy, een filosofie die veel van onze docenten en ouders delen.

Het is geen geheim dat onderwijssystemen over de hele wereld worden geconfronteerd met uitdagingen in het voorbereiden van studenten om te gaan met de eisen van onvoorspelbare omstandigheden met betrekking tot Covid-19.

Bij Centner Academy leren we kinderen hoe ze door veranderingen kunnen navigeren en emotionele ninja’s kunnen worden, terwijl we ze gezond en veilig houden, zowel lichamelijk, geestelijk als emotioneel”.

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × 2 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.