Primeur! Italiaanse minister Volksgezondheid beschuldigd van moord wegens sterfgevallen door COVID-19-vaccins

🕒 Leestijd: 3 minuten

De Italiaanse minister van Volksgezondheid Roberto Speranza is de eerste wereldleider geworden die meerdere moordaanklachten heeft gekregen vanwege de miljoenen sterfgevallen veroorzaakt door mRNA-vaccins.

“Er loopt een onderzoek naar de voormalige Italiaanse minister van Volksgezondheid Roberto Speranza wegens moord nadat uit e-mails blijkt dat hij vanaf het allereerste begin van de vaccinaties wist dat de vaccins mensen doodden en hij de lokale gezondheidsautoriteiten opdracht had gegeven om sterfgevallen en ernstige bijwerkingen te verbergen om de Italiaanse autoriteiten gerust te stellen. burgers te verzekeren van hun veiligheid en om de vaccinatiecampagne niet in gevaar te brengen”, verklaarde InfoWars-presentator Greg Reese op X.

Deze nieuws sloeg in als een bom en werd gerapporteerd door zowel Duitse als Italiaanse nieuwsnetwerken, maar werd volledig genegeerd door de reguliere pers in de VS.

Het Openbaar Ministerie van Rome doet onderzoek naar Roberto Speranza, de minister van Volksgezondheid van de Italiaanse regering, ten tijde van de COVID-maatregelen. Hij was verantwoordelijk voor de vaccinatiecampagne. De onderzoeken zijn het resultaat van klachten met betrekking tot de zogenaamde AIFA-e-mails van het Italiaanse Geneesmiddelenbureau. Er loopt ook een onderzoek naar de voormalige directeur van AIFA, Nicola Magrini.

Uit de publicatie van deze interne e-mails bleek dat zij zich vanaf het begin bewust waren van de gevaren van de COVID-vaccinatie. De beschuldiging is dat de verantwoordelijke minister en het hoofd van de drugsautoriteit de nietsvermoedende Italiaanse bevolking willens en wetens aan dit risico hebben blootgesteld.

Ja, ze moedigden Italianen aan om zich te laten vaccineren. Voor bepaalde beroepsgroepen werd vaccinatie zelfs verplicht gesteld. Als gevolg hiervan kwamen veel bijwerkingen aan het licht, waaronder dodelijke. De onderzoeken richten zich op moord, ernstig lichamelijk letsel, en meer omdat Speranza en Magrini klaarblijkelijk instructies hebben gegeven aan de plaatselijke gezondheidsautoriteiten om de sterfgevallen en ernstige bijwerkingen die zich onmiddellijk na het begin van de vaccinaties voordeden te verbergen, om zo de vaccinatiecampagne niet in gevaar te brengen. de burgers gerust te stellen over hun veiligheid.

Er wordt nu verwacht dat de verantwoordelijke minister en het hoofd van AIFA zich zullen verantwoorden voor deze acties. Volgens de klachten van de politievakbonden en de financiële politie, maar ook van de particuliere organisatie ‘Listen to Me’, die 4.200 mensen vertegenwoordigt die door vaccins in Italië zijn beschadigd, werden politieagenten en leraren onderworpen aan verplichte COVID-vaccinatie.

Hier is de voormalige minister van Volksgezondheid, Roberto Speranza, die trots de vaccinatiestatistieken in Italië bekendmaakt. “We hebben nu een enorm significant percentage van de gevaccineerde mensen in Italië bereikt, 89,41%. Daarom is momenteel in Italië iets meer dan 10% van de bevolking nog steeds niet gevaccineerd.”

Negen maand geleden was ook voormalige Italiaanse premier Giuseppe Conte geconfronteerd met een onderzoek naar de reactie op Covid.

Conte, ex-minister van Volksgezondheid en 17 anderen zijn onderzocht op verdenking van ‘verergerde verwijtbare epidemie’ en doodslag. Italiaanse aanklagers hebben de voormalige premier Giuseppe Conte , de voormalige minister van Volksgezondheid Roberto Speranza en 17 anderen onderzocht op verdenking van “verergerde verwijtbare epidemie” en doodslag in verband met de reactie van de regering aan het begin van de coronaviruspandemie.

Het onderzoek, gelanceerd door aanklagers in Bergamo, de provincie Lombardije die het zwaarst werd getroffen tijdens de eerste golf van het virus, volgt op een voorlopig onderzoek dat medio 2020 begon en werd aangestuurd door familieleden van Covid-19-slachtoffers.

Speranza, die minister van Volksgezondheid bleef tot de val van de regering van Mario Draghi afgelopen zomer, zei dat hij zich “zeer sereen en zeker” voelde dat hij altijd “met discipline en eer had gehandeld in het exclusieve belang van het land”.

Welnu, vandaag wordt Roberto Speranza onderzocht wegens leugens die hij zou hebben verteld over vaccins. Tot de misdaden waarvan hij wordt beschuldigd behoren ideologische leugens en moord. Kijk, dit is het document dat we je vanavond exclusief laten zien. Er staat dat de voormalige minister, Roberto Speranza, samen met Nicola Magrini, de voormalige algemeen directeur van AIFA, beiden zijn geregistreerd in de onderzoeksdossiers van het Openbaar Ministerie in Rome.

Reese voegde eraan toe dat het Filippijnse Huis van Afgevaardigden onlangs heeft gestemd voor een onderzoek naar de mysterieuze golf van onverklaarde sterfgevallen, die in 2021 ruim 260.000 bedroeg en in 2022 ongeveer 67.000.

Het lijkt er echter op dat het overheidsonderzoek naar ‘schokkende’ onverklaarde sterfgevallen is belemmerd nadat het land een krachtige aardbeving met een kracht van 7,6 op de schaal van Richter heeft meegemaakt.

Bron1 Bron2

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

dertien + 5 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.