Prikken Ja of Nee? Alle voors en tegens van corona-vaccinatie…

Journalist Daan de Wit schreef een cruciaal boek op een cruciaal moment: Prikken ja of nee? – Alle voors en tegens van de corona-vaccins. Miljoenen mensen worstelen momenteel met deze vraag of het verstandig is een vaccin te nemen.

In de studio bespreekt programmamaker Flavio Pasquino met De Wit hoofdstuk 1 uit zijn boek: de 10 aannames die voorafgaan aan de vraag prikken ja of nee. Het volledige boek bevat tien hoofdstukken.

De Wit schreef een heel toegankelijk boek op basis van de best mogelijke openbare bronnen. Met zijn e-boek is het mogelijk een afweging te maken tussen de risico’s op corona en de risico’s op het aanvaarden van het vaccin, niet voor niets een onomkeerbare medische ingreep genoemd.

Hier de link naar de video op BLKBX.nl d.d. 13 april 2021: https://www.blckbx.tv/videos/prikken-ja-of-nee-alle-voors-en-tegens-van-corona-vaccinatie

Hier een aanvullende link naar een ander interview met Daan de Wit in The Trueman Show d.d. 15 april 2021: https://www.youtube.com/watch?v=W-GECU4J7gQ

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Een gedachte over “Prikken Ja of Nee? Alle voors en tegens van corona-vaccinatie…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 − 3 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.