Prikcampagne is grootste schandaal uit de medische geschiedenis

🕒 Leestijd: < 1 minuut

De termen myocarditis en oversterfte komen de laatste tijd vaak voorbij. Myocarditis en pericarditis kunnen in verband worden gebracht met de mRNA-prikken tegen corona, volgens de Australische senator Alex Antic.

Vele duizenden Australiërs werden verplicht om zich te laten vaccineren. Mensen die zich daartegen kritisch uitspraken, werden weggezet als ‘antivaxer’ of ‘verspreider van gevaarlijke misinformatie’. Antic heeft via een Wob-verzoek data gekregen over het aantal gevallen van hartproblemen in ziekenhuizen in de Australische deelstaat Zuid-Australië sinds 2018.

In de leeftijdsgroep 15 tot 44 jaar bleef dat aantal sinds januari 2018 vrij stabiel. Er werden maandelijks ongeveer 1100 gevallen gemeld. In juli 2021 schoot het aantal plotseling de lucht in. Op het hoogtepunt werden er 2172 gevallen per maand geregistreerd. Dat gebeurde allemaal terwijl de injecties werden uitgerold. Het aantal is bijna verdubbeld. In februari werd er nog een piek gemeten, in de periode waarin de boosters werden gegeven.

“Deze injecties beschadigen en doden jonge mensen. De autoriteiten zwijgen en blijven de injecties uitrollen.” – A. Antic

Hij richtte zich tot het parlement:

“Deze prikcampagne zal de geschiedenis ingaan als het grootste schandaal uit de medische geschiedenis en jullie hebben helemaal niets gezegd.”

Bron.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

achttien − 5 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.