Priester overlijdt plotseling na test coronavaccin Moderna

(vertaling Google)

PHILADELPHIA, Pennsylvania, 2 december 2020 ( LifeSiteNews ) – Een Oekraïense Grieks-katholieke priester, die eerder vrijwilliger was bij het testen van het COVID-19-vaccin van Moderna, is plotseling in zijn huis overleden. Het is nog steeds onduidelijk of het overlijden van de 70-jarige verband houdt met het vaccin.

Vr. John Fields was de directeur communicatie en godsdienstonderwijs van de Archeparchy van Philadelphia, dat deel uitmaakt van de Oekraïense Grieks-katholieke Kerk. Bij de aankondiging van zijn dood, verklaarde de Archeparchy dat Fr. Fields “is overleden in zijn huis. De doodsoorzaak moet nog worden vastgesteld. ” Vr. Fields is dit jaar 70 geworden.

Onlangs had Fields deelgenomen aan de proeven met het COVID-19-vaccin van Moderna, nadat hij eind augustus een e-mail had ontvangen van de Universiteit van Pennsylvania met de vraag of hij “wilde deelnemen aan de derde en laatste fase” van de vaccinproef.

The Dialog meldt dat Fr. Fields wilde graag deelnemen aan de processen en antwoordde met ‘ja’ op de e-mail: ‘Het zou een geweldige kans zijn om dit vervelende virus te bestrijden dat plotseling verscheen en overal ter wereld grote schade aanrichtte, de dood bracht en elk aspect van ons leven ontwrichtte. . “

Hij was specifiek benaderd vanwege zijn leeftijd, aangezien hij in de leeftijdscategorie zat die het onderzoeksteam ‘als de groep met een hoger risico voor het COVID-19-virus beschouwde’. De eerste injectie die hij kreeg was op 31 augustus, de tweede op 1 oktober.

Ondanks de vraag om eventuele symptomen na de vaccinatie vast te leggen, p. Fields bevestigde eerder aan The Dialog dat hij geen ervaring had.

“Ik denk aan de onderzoekers, die in slechts enkele maanden, als onderdeel van Operatie Warp Speed, gezamenlijk hun kennis en wijsheid van de Almachtige God gebruikten om deze medische mijlpaal te bereiken,” had hij gezegd. “Misschien kan ik op de een of andere kleine manier bijdragen aan de ontwikkeling van een effectief vaccin dat deze wereldwijde COVID-19-pandemie en de angst zou helpen stoppen.”

Vader Michael Hutsko, van Sts. Peter en Paul kerk in Mount Carmel, Pennsylvania, stelde voor dat p. Fields had “een schijnbare hartaanval” gehad, en de vicaris-generaal van de Archeparchy bevestigde dat p. Velden “hadden geen COVID-19.”

Aartsbisschop Boris Gudziak van de Archeparchy zei: “In ons laatste gesprek voor Thanksgiving was pater John opgewekt en leek zijn gezondheid te verbeteren.”

Moderna vaccinveiligheid en ethische overwegingen

Vaccinfabrikant Moderna heeft de veiligheid en effectiviteit van het vaccin gepromoot , maar pro-life-organisatie Children of God for Life meldde in mei dat er een “20% ‘ernstig’ letselpercentage” was onder degenen die een hoge dosis van het vaccin hadden gekregen. in vroege beproevingen. De deelnemers aan het vaccinonderzoek in dat stadium werden ook zeer selectief gekozen, aangezien Moderna “alleen uitzonderlijk gezonde vrijwilligers toestond om aan het onderzoek deel te nemen”.

Leden van een Advisory Committee on Immunization Practices (ACIP) hebben de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) gewaarschuwd dat het publiek moet worden gewaarschuwd voor de mogelijke ernstige bijwerkingen van vaccins.

Terwijl Fr. Fields bood zich vrijwillig aan voor het testen van het vaccin in de derde fase van de testfase, het Moderna-vaccin gebruikt in feite cellen van geaborteerde baby’s in zijn formulering.- Artikel gaat verder onder verzoekschrift -VERZOEK: Nee tegen sancties van de overheid en het bedrijfsleven voor het weigeren van het COVID-19-vaccin 

Children of God for Life stelde onderzoek samen om aan te tonen dat Moderna “uitgebreid” gebruik maakt van de “afgebroken foetale cellijn HEK-293” bij het “fundamentele ontwerp van mRNA-technologie, hun Spike-eiwit en bij onderzoek, ontwikkeling, productie en testen.”

Het Spike-eiwit en het mRNA dat in het Moderna-vaccin werd gebruikt, “waren gebaseerd op technologie die uitgebreid gebruik maakte van geaborteerde foetale cellen, waardoor het vaccin van begin tot eind absoluut immoreel werd.”

Children of God for Life had in maart al bericht over de onethische aard van het Moderna-vaccin.

Bepaalde leden van de geestelijkheid hebben zich ook uitgesproken over de morele aard van een dergelijk vaccin en of een katholiek het zou kunnen gebruiken. Vr. Robert Altier, een priester in het katholieke aartsbisdom Saint Paul en Minneapolis, hield onlangs een preek waarin hij onder meer het Moderna-vaccin bij naam schreef.

Hij omschreef het vaccin van Moderna als ‘gruwelijk’ omdat het ‘is ontworpen om het RNA in je lichaam te veranderen, zodat elke cel in je lichaam dan is veranderd om het coronavirus te kunnen bestrijden. Niet meer uw immuunsysteem – de cellen in uw lichaam zullen worden veranderd. Dit is slecht. “

Bisschop Brennan van Fresno, Californië, stuurde een videoboodschap naar de gelovigen in zijn bisdom, waarin hij de immoraliteit van alle vaccins, inclusief COVID-vaccins, bevestigde dat er in elk stadium van de productie enige betrokkenheid is bij geaborteerde baby’s.

Brennan verklaarde: “Als materiaal is gebruikt dat op moreel niveau onaanvaardbaar is in welke fase van het proces voor de ontwikkeling van een vaccin dan ook, dat wil zeggen vanaf het ontwerp … het testen … de productie … elke fase, alles daartussenin, als het aanstootgevend materiaal, we kunnen het niet gebruiken, we kunnen er geen gebruik van maken. “

Bisschop Strickland uit Tyler, Texas, waarschuwde ook mensen via Twitter tegen het Moderna-vaccin en zei dat het niet “moreel geproduceerd” is.

“Moderna-vaccin wordt niet moreel geproduceerd. Ongeboren kinderen stierven door abortussen en daarna werden hun lichamen gebruikt als ‘laboratoriummonsters’. Ik dring er bij allen die in de heiligheid van het leven geloven, op aan om een ​​vaccin dat immoreel is geproduceerd, af te wijzen ”, zei hij.

Bron: https://www.lifesitenews.com/news/priest-who-participated-in-trial-for-unethical-moderna-vaccine-dies-suddenly

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)