“Populatiemanagers” moeten mensen opsporen die zich niet (willen) laten vaccineren

Dit komt duidelijk rechtstreeks uit een communitaristisch werkboek. Waar anders zou men dit idee vandaan halen?

De enige incentive voor de Vlaamse en federale overheid, om “populatiemanagers” aan te werven en uit te zenden, is geld van de grote farmaceutische bedrijven. Omdat COVID ‘vaccins’ op zich, als het “vergif” dat ze zijn, niets bijdragen aan de volksgezondheid. Integendeel.

Om de vaccinatiegraad te verhogen, zo wordt beweerd, moeten mensen die niet hebben gereageerd op een uitnodiging, per post, e-mail of sms, om ‘gevaccineerd’ te worden, of die niet ‘gevaccineerd’ willen worden, worden “opgespoord” door “populatiemanagers“, van wie wordt verwacht dat ze die mensen “overtuigen” om hun ‘COVID-vaccin’ te nemen.

Dit is precies hoe een medische tirannie werkt. U mag niet meer kiezen, u wordt ‘ingeënt’ of u zal sterven in uw verzet tegen de COVID-machine. Indien we ze laten wegkomen met deze waanzin en onderdrukking.

Ik wil u eraan herinneren dat de titel “populatiemanager” bovendien bijna uitsluitend wordt gebruikt in situaties waarin dierenpopulaties worden beheerd.

Dit is geen grap, gebruik eender welke zoekmachine en u zult het zelf zien.

Dit is nog een teken van het ontmenselijkingsproces waarover ik sprak in 2020, in mijn “9 stadia van genocide”. We zitten overigens niet meer in fase 5 omdat de genocide al wordt georganiseerd.

 1. Classificatie
 2. Symbolisatie
 3. Polarisatie
 4. Discriminatie
 5. Ontmenselijking
 6. Organisatie
 7. Vervolging
 8. Uitroeiing
 9. Ontkenning

Dit is hoe communitaristisch recht (communitarian law) werkt, de notie van individuele rechten, inclusief medische rechten, wordt uit het collectieve geheugen gewist. Dit is hoe een dystopische samenleving wordt opgebouwd en hoe mensen worden gereduceerd tot “verwisselbare cellen” (“die betekenis vinden in hun bijdrage aan het sociale geheel in plaats van als vrije mensen“) (Amitai Etzioni, Britannica.com).

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Een gedachte over ““Populatiemanagers” moeten mensen opsporen die zich niet (willen) laten vaccineren

 • 23 mei 2021 om 19:34
  Permalink

  “Populatiemanager” : wie verzint zo een weerzinwekkend woord ? Dergelijk woordgebruik is typisch voor een politiestaat en enkel olie op het vuur.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

dertien + negen =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.