Plotselinge en aanhoudende stijging aantal sterfgevallen en doodgeborenen in Duitsland vanaf april 2021

🕒 Leestijd: < 1 minuut

In een nieuwe studie werd de modernste actuariële wetenschap gebruikt om sterftegevallen in Duitsland te onderzoeken. De studie had tot doel een schatting te maken van het aantal sterfgevallen. In 2020 waren er geen overlijdensoverschrijdingen, maar “in het voorjaar van 2021 moet er iets zijn gebeurd dat heeft geleid tot een plotselinge en aanhoudende toename van de sterfte”, aldus de studie. Een soortgelijk sterftepatroon werd waargenomen voor doodgeborenen.

De studie onderzocht ook factoren die deze sterftepatronen zouden kunnen verklaren, waarvan er één was om de sterftepatronen te vergelijken met vaccinatiecampagnes tegen covid. Het bleek dat tijdens de maanden met een hoog aantal vaccinaties er ook een hoog aantal sterfgevallen was.

Gezien dit verband merkten de auteurs van de studie op:

“Het lijkt verrassend dat in de geneesmiddelenbewaking door het Paul-Ehrlich-Institut (PEI) geen respectief veiligheidssignaal is ontdekt.”

En dus omvatte de studie een kort onderzoek naar de veiligheidsanalyse van het PEI, waarvan zij vonden dat die gebreken vertoonde.

Lees hier het volledige artikel.

Bron.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

20 − acht =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.