Pfizer vlucht uit India nadat het land veiligheidstests voor het COVID-vaccin heeft geëist

De Amerikaanse Frontline Doctors dringen er bij de regering-Biden op aan kennis te nemen van het besluit van India om de aanvraag van Pfizer te weigeren op basis van een gebrek aan veiligheid.

Wo 10 februari 2021, 14.30 uur EST

Uitgelichte afbeelding

INDIA, 10 februari 2021 ( LifeSiteNews ) – De in de VS gevestigde COVID-19-vaccinproducent Pfizer heeft zijn aanvraag voor toelating voor noodgebruik van zijn product in India ingetrokken nadat de gezondheidsautoriteiten van het land lokale veiligheidstesten hadden geëist.

De Indiase medicijnregulator heeft vorige week het verzoek van Pfizer afgewezen om zijn experimentele COVID-19 mRNA-vaccin “BioNTech” (BNT162b) goed te keuren zonder een lokaal onderzoek naar de veiligheid van het product voor de bevolking van het land.

De Central Drugs Standard Control Organization van het land vormde een Subject Expert Committee dat op 3 februari bijeenkwam om het voorstel van Pfizer voor de goedkeuring van zijn experimentele vaccin COVID-19 voor noodgevallen te bespreken.

“De commissie merkte op dat incidenten van verlamming, anafylaxie en andere ernstige bijwerkingen zijn gemeld tijdens postmarketing en de causaliteit van de gebeurtenissen met het vaccin wordt onderzocht”, meldde de commissie.

“Verder heeft het bedrijf [Pfizer] geen plan voorgesteld om veiligheids- en immunogeniciteitsgegevens te genereren voor de Indiase bevolking. Na uitvoerige beraadslaging heeft de commissie in dit stadium geen aanbeveling gedaan om toestemming te verlenen voor gebruik in noodgevallen in het land ”, voegde de commissie eraan toe.

Pfizer trok op zijn beurt zijn aanvraag in.

“Op basis van de beraadslagingen tijdens de vergadering en ons begrip van aanvullende informatie die de toezichthouder mogelijk nodig heeft, heeft het bedrijf besloten zijn aanvraag op dit moment in te trekken”, verklaarde het bedrijf, zoals gerapporteerd door Reuters.

Pfizer zal contact blijven houden met de autoriteit en haar goedkeuringsverzoek opnieuw indienen met aanvullende informatie zodra deze in de nabije toekomst beschikbaar komt.”

De zorgen van India over de veiligheid van Pfizers mRNA-genveranderende technologie zijn niet misplaatst.

Uit gegevens van het in de VS gevestigde National Vaccine Information Center blijkt dat er op 29 januari 501 doden zijn gevallen – een subgroep van 11.249 totale ongewenste voorvallen – na vaccinaties met COVID-19. Het vaccin van Pfizer werd ingenomen door 59 procent van degenen die stierven, terwijl het vaccin van Moderna door 41 procent werd ingenomen.

Het Noorse Geneesmiddelenbureau meldde op 14 januari dat drieëntwintig mensen stierven binnen enkele dagen na ontvangst van de eerste dosis van het product van Pfizer.

Ambtenaren in Californië onderzoeken de dood van een 60-jarige gezondheidswerker op 7 januari die vier dagen na ontvangst van zijn tweede injectie met het product van Pfizer stierf. Een naar verluidt “perfect gezonde” 56-jarige verloskundige in Miami stierf 16 dagen na het ontvangen van de Pfizer-injectie. Staat samen met federale functionarissen onderzoekt de dood van 30 januari van een 58-jarige vrouw uit Virginia die uren na het ontvangen van de eerste dosis Pfizers vaccin stierf.

America’s Frontline Doctors dringen er bij de regering-Biden op aan kennis te nemen van het besluit van India om de aanvraag van Pfizer te weigeren op basis van een gebrek aan veiligheid.

“President Biden en zijn COVID-19-taskforce moeten het Amerikaanse volk onmiddellijk en duidelijk uitleggen waarom het experimentele vaccin Pfizer-BioNTech veilig is voor Amerikanen, ondanks het feit dat Indiase geneesmiddelenregulatoren het gebruik in noodgevallen ontkennen op basis van bezorgdheid over mogelijke bijwerkingen, immunogeniteit en andere gegevens, ”verklaarde de doktersgroep.

“De bewijslast zou bij het Witte Huis van Biden moeten liggen om Amerikanen meer transparantie en informatie te bieden, zodat ze weloverwogen beslissingen kunnen nemen over hun eigen gezondheidszorg. De wetenschap zou het COVID-reactieplan van deze regering moeten sturen, niet public relations, opiniepeilingen en politiek. “

Hoewel India het vaccin van Pfizer heeft afgewezen, heeft het het gebruik van het AstraZeneca-vaccin van Oxford University en een ander vaccin dat op eigen bodem is ontwikkeld door Bharat Biotech in samenwerking met de Indian Council of Medical Research, goedgekeurd, meldt Reuters.

Bron https://www.lifesitenews.com/news/pfizer-bails-out-of-india-after-country-demands-safety-testing-for-covid-vaccine

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Een gedachte over “Pfizer vlucht uit India nadat het land veiligheidstests voor het COVID-vaccin heeft geëist

 • 27 februari 2021 om 19:01
  Permalink

  Arrogantie komt voor de val. Ethisch moreel verval deze manier van handelen, hoe kun je dit je medemens aandoen?

  Terwijl de meeste mensen 98% tot 99,97% ieder virus via het eigen miraculeuze immuunsysteem in een split second deleten. 🙃

  De laatste 30 dagen zijn er in de USA alleen al meer dan 40.000 ernstige bijwerkingen waaronder de dood. 🧐

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 − 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.