Pfizer-studie: 79% van de gevaccineerde kinderen ouder dan 12 jaar kreeg bijwerkingen

Pfizer/Biontech heeft op 19 mei een factsheet van 37 bladzijden gepubliceerd over de veiligheid en het gebruik van hun vaccin. Het verwijst naar de huidige status van vaccinatiestudies in het kader van de vergunning voor noodgebruik (EUA).

Dergelijke inhoud wordt doodgezwegen door de mainstream media, die er de voorkeur aan geven het dogma van de machthebbers na te papegaaien: De voordelen zouden groter zijn dan de schade, kinderen zouden in gevaar zijn, meldt Report24. In werkelijkheid worden kinderen uiterst zelden of slechts in lichte mate ziek – maar minstens 80% krijgt te maken met traumatiserende bijwerkingen. Het factsheet kan hier ingezien worden.

De leeftijdsverdeling van problematische covid-ziekten in de VS is vergelijkbaar met die in Duitsland. Zo zijn in New York City (8,4 miljoen inwoners) tot nu toe in totaal 24 sterfgevallen bij kinderen en adolescenten onder de 18 jaar in verband gebracht met Covid-19. 18 van hen hadden ernstige pre-existente aandoeningen, en bij 2 is dit onbekend. Kinderen en adolescenten lopen Covid-19 uiterst mild op, als het al voorkomt, zoals bevestigd door de Amerikaanse Centers for Disease Control (CDC): De meeste kinderen met Covid-19 hebben milde symptomen of vertonen helemaal geen symptomen.

Deze actuele tabel toont de verdeling van sterfgevallen in verband met Covid-19 in de Amerikaanse agglomeratie New York (8,4 miljoen inwoners).

Reeds bestaande aandoeningen omvatten: Astma, hartkwalen, verzwakt immuunsysteem, zwaarlijvigheid, diabetes, nier- en leverziekten, en kanker.
Bron: New York City Department of Health, https://www1.nyc.gov/site/doh/covid/covid-19-data-totals.page

Lees hier verder.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeven + elf =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.