Pfizer en FDA wisten van antilichaam-afhankelijke versterking bij gevaccineerden

🕒 Leestijd: 2 minuten

Een onderzoek van officiële overheidsgegevens heeft aan het licht gebracht dat volledig gevaccineerde personen tot 3 keer meer kans hebben om met Covid-19 te worden besmet, 2 keer meer kans hebben om met Covid-19 in het ziekenhuis te worden opgenomen, en 3 keer meer kans hebben om aan Covid-19 te sterven dan niet-gevaccineerde personen.

De vraag is, waarom?

Eén mogelijkheid is dat, zoals gevreesd, de gevaccineerden lijden aan Vaccine-Associated Enhanced Disease die leidt tot aandoeningen zoals antilichaam-afhankelijke versterking, en cytokine storm. In feite betekent dit dat de Covid-19 injecties ervoor zorgen dat het immuunsysteem van een gevaccineerde in overdrive gaat wanneer hij in contact komt met het virus, waardoor de persoon in kwestie schade oploopt en de ziekte verergert.

Maar het blijkt dat deze mogelijkheid wel eens werkelijkheid zou kunnen zijn. Want de laatste ronde van vertrouwelijke Pfizer documenten, gepubliceerd op 1 april 22, bevestigen dat zowel Pfizer als de FDA wisten dat Vaccine-Associated Enhanced Disease een mogelijk gevolg was van de mRNA Covid-19 injecties en dat zij bewijs ontvingen dat dit zich voordeed, waaronder verscheidene sterfgevallen, maar het onder het tapijt veegden en beweerden dat “geen nieuwe veiligheidsproblemen aan het licht zijn gekomen”.

U kent nu waarschijnlijk vele gevaccineerde mensen die toch besmet zijn geraakt met het Covid-19 virus.

En u heeft waarschijnlijk velen van hen iets horen zeggen in de trant van …

“Godzijdank heb ik mijn prikken gehad anders was dit mijn dood geworden”.

Of misschien iets als…

“Als ik er al zo slecht aan toe ben na twee vaccinaties, dan moet ik er niet aan denken hoe het met jou zal gaan als je het oploopt, want jij bent toch ook niet ingeënt?”.

Het is je waarschijnlijk opgevallen dat veel gevaccineerden die Covid-19 hebben opgelopen, aan bed gekluisterd zijn en zelfs de meest elementaire taken niet meer kunnen verrichten, zoals thuiswerken. Maar als u een van de gelukkigen bent die ongevaccineerd is gebleven en Covid-19 heeft opgelopen, vraagt u zich waarschijnlijk af waar al die ophef eigenlijk over gaat. Omdat u waarschijnlijk vond dat het niet erger was dan een milde dosis verkoudheid.

Hoe komt het dan dat u, die ongevaccineerd bent gebleven, zich absoluut prima voelde toen u werd blootgesteld aan het vermeende Covid-virus, maar dat uw volledig gevaccineerde vrienden en familie extreem ziek waren?

Wel, het zou iets te maken kunnen hebben met een antilichaamafhankelijke versterking, want dat is precies wat de officiële gegevens van de regering suggereren dat nu gebeurt.

Bron.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 × 2 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.