Pfizer, de FDA & Fact Checkers logen toen ze zeiden dat giftig grafeenoxide niet in de Covid-19 vaccins zat

🕒 Leestijd: 2 minuten

Geheime documenten gepubliceerd in opdracht van de Amerikaanse federale rechtbank bewijzen dat Pfizer, de FDA & Fact Checkers logen toen ze zeiden dat giftig grafeenoxide niet in de Covid-19 vaccins zat. Grafeenoxide is een vrij nieuwe stof die nog niet goed wordt begrepen. Maar wat we wel weten is dat studies hebben aangetoond dat het giftig kan zijn voor cellen en weefsels in het lichaam. En verdere studies hebben aangetoond dat grafeenoxide toxische effecten heeft op bloedcellen, en oxidatieve stress en ontstekingen veroorzaakt.

Mogelijk giftig grafeenoxide door het productieproces in de Covid-19 vaccins terechtgekomen

Het verontrustend dat Graphene Oxide (GO) de afgelopen twee jaar in het nieuws is geweest in verband met de COVID-19 vaccins die zijn ontwikkeld door Pfizer-BioNTech en Moderna. Verschillende onafhankelijke studies door artsen en wetenschappers hebben bevestigd dat Graphene Oxide inderdaad aanwezig is in deze vaccins. Maar de fabrikanten, medicijnregulatoren en zogenaamde Fact-Checkers hebben deze beweringen weerlegd, waarschijnlijk vanwege de bekende toxische effecten ervan op het lichaam.

Reuters bijvoorbeeld, die in wezen de hele westerse wereld van nieuws voorziet zonder dat de meeste mensen het beseffen, stelde in een fact-check artikel, gepubliceerd op 23 juli 2021, dat het onmogelijk is dat de Covid-vaccins grafeenoxide bevatten, omdat ze donkerbruin of zwart van kleur zouden zijn, in plaats van de heldere/gele kleur die ze hebben. Maar wat Reuter’s Fact Checkers verzuimden te vermelden is dat wanneer Graphene Oxide wordt gecombineerd met andere ingrediënten, zoals Sucrose, een vermeld ingrediënt van het Pfizer Covid-19 vaccin, het perfect mogelijk is om een heldere of geelachtige vloeistof te produceren.

Maar op het moment van schrijven had Reuters geen toegang tot een document dat in februari 2023 door de U.S. Food & Drug Administration (FDA) in opdracht van de Amerikaanse federale rechtbank werd gepubliceerd. Een document dat destijds door Pfizer bij de FDA werd ingediend om een Emergency Use Authorization (EUA) te verkrijgen. Het document bevestigt nu dat het heel goed mogelijk is dat giftig grafeenoxide door het productieproces in de Covid-19 vaccins terechtkomt.

Lees hier het volledige artikel in het Engels.

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 × 3 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.