Peter Van Den Broucke – Een kritische kijk op 5G

🕒 Leestijd: 2 minuten

Peter van den Broucke: Tijdens de presentatie gaan we dieper in op het verhaal van EM straling en de problematiek 5G. EEN KRITISCHE KIJK OP 5G. Informatie die je moet weten zodat je zelf een oordeel kan maken. Wat is het verschil tussen natuurlijke straling en technische straling? Waarom 5G niet zomaar de opvolger is van 4G en 3G? Wie bepaalt de normen en wie adviseert de overheid? Waarom wil Vlaanderen de normen aanpassen? Zijn er redenen om ons zorgen te maken? Wat kan je doen?

Ik studeerde af als Burgerlijk ingenieur aan de Militaire School en was gedurende 35 jaar officier helikopterpiloot bij defensie. Ik heb defensie in 2015 verlaten en bewandel sindsdien andere paden. Vanuit persoonlijke gezondheidsproblemen ben ik in contact gekomen met complementaire therapieën. Door kennis op te doen en zelf te ervaren ben ik ben intussen overtuigd dat we in onze westerse wereld veel van die waardevolle oude kennis heeft verloren. Ik tracht te verklaren hoe bepaalde problemen een invloed hebben op onze omgeving en ons lichaam.

Ik bestudeer de problematiek van Elektromagnetische straling op onze leefomgeving en gezondheid en deel deze kennis al jaren door het geven van presentaties. Ik ben van oordeel dat mensen in eerste instantie goed geïnformeerd moeten worden om zelf te kunnen beslissen hoe ze ermee kunnen omgaan en wat ze kunnen doen. Vanuit de overheid en media krijg je immers maar een deel van de puzzel te horen.

Tijdens de presentatie gaan we dieper in op het verhaal van EM straling en de problematiek 5G:

EEN KRITISCHE KIJK OP 5G

Informatie die je moet weten zodat je zelf een oordeel kan maken

  • Wat is het verschil tussen natuurlijke straling en technische straling?
  • Waarom 5G niet zomaar de opvolger is van 4G en 3G?
  • Wie bepaalt de normen en wie adviseert de overheid?
  • Waarom wil Vlaanderen de normen aanpassen?
  • Zijn er redenen om ons zorgen te maken?
  • Wat kan je doen?

Nog even dit:

In 2020, in volle C-tijd schreef ik een boek: Als de soldaat inslaapt, kan de krijger ontwaken  -De persoonlijke bewustzijnsgroei van een soldaat-

Wat is een soldaat en wat is een krijger? Het zijn begrippen die in de huidige westerse maatschappij door elkaar worden gebruikt en waarvan de werkelijke betekenis niet meer begrepen wordt. De wereld heeft meer nood aan krijgers en veel minder aan soldaten. Wat het verschil juist is, lees je in dit boek.

Download hier de presentatie van zondag

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

tien − 3 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.