Permanent digitaal vaccinpaspoort voor reizen

🕒 Leestijd: < 1 minuut

De regeringsleiders op de G20 in Bali hebben verklaard dat ze digitale vaccinpaspoorten willen gaan gebruiken om ‘pandemieën te bestrijden én te voorkomen’. Om te mogen reizen zullen mensen altijd volledig gevaccineerd moeten zijn, ondanks dat bekend is dat vaccinatie virustransmissie niet stopt.

De betreffende regeringsleiders ondertekenden op de G20-top in Bali vandaag de ‘G20 Bali Leaders’ Declaration’.

In artikel 23 van deze verklaring staat dat ze ‘internationaal gaan samenwerken om het succes van digitale COVID-19-certificaten te benutten voor toekomstige reacties op pandemieën’.

“Wij erkennen het belang van gedeelde technische normen en verificatiemethoden om naadloos internationaal reizen en interoperabiliteit te vergemakkelijken en digitale en niet-digitale oplossingen, waaronder bewijzen van vaccinaties, te erkennen. Wij steunen een voortgezette internationale dialoog en samenwerking over de oprichting van betrouwbare wereldwijde digitale gezondheidsnetwerken als onderdeel van de inspanningen om de preventie van en de reactie op toekomstige pandemieën te versterken, die moeten voortbouwen op het succes van de bestaande normen en digitale COVID-19-certificaten.” – G20 regeringsleiders

Lees hier het uitgebreide artikel op BLCKBX TV.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

een × 4 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.