Peer review incidentie problemen en sterfte met Covid-19 vaccins in vergelijking met griepprik

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Een onderzoek van Dr. Diego Montana (Biostatisticus en Epidemioloog van de Universiteit van Tübingen) bleef onder de radar, hoewel het verscheen in Frontiers in Public Health op 3 februari 2022. (Sam Brokken)

Even slikken…

Dr. Diego Montana bestudeerde de meldingen in VAERS (US) en Eudravigilance (EU) data en zette de incidentie van bijwerkingen en overlijdens van de griepprik af tegen de gekende andere prikken via Relatieve Risico-waarden.

De resultaten zijn behoorlijk ontnuchterend, vooral voor de narrativisten moet dit even slikken zijn.

Ik licht er eentje toe, de overlijdens:

De kans om de kaars vroegtijdig uit te blazen is 42.53 maal groter dan na de griepprik voor de EU en zelfs 345.42 maal in de US. Dat laatste kan mogelijk te wijten zijn aan andere spreiding van de vaccins en evenzeer een mix van populatie-gerelateerde comorbiditeiten (obesitas, diabetes,…) die meer voorkomen in de US.

Voor de meeste bijwerkingen ligt het tussen de 5 en 10 keer hoger dan bij griep. Gezien de meeste betrokkenen onder druk staan om meldingen NIET uit te voeren is de kans zeer groot dat ook dit nog een onderrapportering betreft, aldus de auteur.

Verder wijst hij voorzichting naar de causaliteit (hoewel dat steeds moeilijk is) door de grootorde van de cijfers.

Er is natuurlijk een causaal verband betreffende de vaccins en ‘minder overlijdens’ (sarcasme), echter wat betreft de bijwerkingen en overlijdens is die causaliteit er, volgens de narrativisten, natuurlijk nooit.

Denk dat de praktijk stilaan wel aangeeft dat deze studie er niet ver naast zit.

Sam Brokken

Bron


(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

veertien − negen =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.