PCR-testen kunnen geen besmettingen bevestigen noch de omvang van een pandemie meten

In 1993 werd de Nobelprijs voor Scheikunde gewonnen door Kary Banks Mullis. Mullis won de prijs voor het uitvinden van de “polymerase chain reaction” (PCR), volgens de Nobelprijs website (nobelprize.org/prizes/chemistry/1993/mullis/facts).

Diezelfde PCR(test) wordt sinds eind 2019 in België massaal gebruikt om SARS-CoV-2 “besmettingen,” zogezegd, te bevestigen en om de omvang van een COVID-19 pandemie te meten.

Tijdens een interview, over HIV, in Santa Monica op 12 juli 1997 werden aan Mullis verschillende vragen gesteld in verband met het gebruik, het doel en de resultaten van PCR(testen). Verschillende vragen, en Mullis zijn antwoorden, werden op band vastgelegd.

Dit was een van de vragen en Mullis zijn antwoorden die van belang zijn voor ons onderzoek, de wetenschappelijke gemeenschap en de medische sector:

Vraag:Hoe misbruikten ze PCR om vrije virale RNA’s te schatten die wel of niet aanwezig zijn?” (verwijzend naar een periode voor het interview plaats vond)

Volgens Mullis kunnen PCR-testen op zich niet misbruikt worden, maar wel de resultaten ervan en de interpretaties van de resultaten. Hij verduidelijkte:

Mullis:Met PCR, als je het ‘goed’ doet kan je vanalles vinden in iedereen […] als je één molecule kan vergroten tot je iets kan meten, wat mogelijk is met PCR, dan zijn er heel weinig moleculen waarvan je er niet minstens in je lichaam hebt. Dit zou kunnen gezien worden als een misbruik [van de PCR-test], door te zeggen dat het [resultaat] veelbetekenend is. […] PCR is gewoon een proces om ‘heel veel’ te maken van ‘iets’. Het zegt je niet dat je ziek bent en het zegt je niet dat je zou ziek worden [van wat je in je lichaam hebt].

Mullis beaamde ook dat virusdeeltjes en levende virussen niet kunnen worden onderscheiden van elkaar door PCR.

Concreet wil dit dus zeggen dat, volgens de uitvinder van PCR, PCR niet geschikt is om een “besmetting” te bevestigen. Noch om te bepalen of iemand eigenlijk wel een virus in zich heeft (‘virusdeeltjes’ en ‘levend virus’ zijn heel verschillende dingen). In het huidige geval is dat SARS-CoV-2.

Dit wil dus ook zeggen dat in België en de meeste andere landen de omvang van de “pandemie” op een foute manier wordt gemeten (gezien PCR niet kan gebruikt worden om een individuele “besmetting” vast te stellen of te bevestigen).

Gezien we de individuele “besmetting” niet kunnen bevestigen met PCR kunnen we ook de concrete verspreiding van levend SARS-CoV-2 niet meten op basis van PCR.

Op basis van Mullis zijn verklaring kunnen we terecht stellen dat we in België geen concrete cijfers hebben, zelfs niet bij benadering, over het totaal aantal SARS-CoV-2-besmettingen sinds 2019.

We weten daardoor ook niet, zelfs niet bij benadering, hoeveel mensen zijn overleden aan een SARS-CoV-2-besmetting of aan COVID-19.

Op basis van Mullis zijn verklaring zijn alle “besmettingen” die, zogezegd, werden vastgesteld met PCR-testen dan ook ongeldig.

Al zo’n “besmettingen” moeten dus verminderd worden van het totaal aantal dat wordt bijgehouden door o.a. Sciensano.

Ook, volgens Sciensano/Epistat werden tot en met vandaag in totaal 12.821.364 testen gedaan. Hoeveel daarvan PCR-testen zijn wordt niet meegedeeld door Sciensano/Epistat. Men kan stellen dat de meeste testen van die 12.821.364 PCR-testen zijn.

Hieruit kan, onderbouwd, worden besloten dat nagenoeg alle SARS-CoV-2/COVID-19 data in België, en de meeste andere landen, m.b.t. “besmettingen”, overlijdens, testen, IFR (infection fatality ratio) en CFR (case fatality ratio) vandaag geen wetenschappelijke waarde hebben en dat ook nooit zullen hebben in de toekomst. Gezien de federale regering, de ziekenhuizen, de labo’s, de pers en de Wereldgezondheidsorganisatie een fout beeld hebben gecreëerd, op basis van PCR-resultaten, van de echte situatie (die we dus niet kennen).

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × vier =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.