PCR neuswissers kunnen hersenvliesontsteking veroorzaken

PCR_test_810_500_75_s_c1-5c9d6bf9

Het Franse instituut Académie nationale de médecine heeft meegedeeld dat het gebruik van nasofaryngeale wissers (neusstaafjes) bij PCR testen om het SARS-CoV-2 virus te detecteren, ernstige gezondheidsrisico’s met zich kan meebrengen.

Meestal betreft het kleine ongemakken zoals bloedingen en pijn, maar de laatste weken verschijnen er in medische tijdschriften steeds meer wetenschappelijke artikelen waarin gevallen worden vermeld waarbij de achterkant van de schedel wordt gepenetreerd met een verhoogd risico op meningitis tot gevolg. In sommige gevallen was er zelfs sprake van lekkend cerobrospinaal vocht (hersenvocht)!

De nasofaryngeale test wordt afgenomen door een lange dunne katoenen wisser diep in de neusholten in te brengen, om een staal te verzamelen van cellen en slijm. Deze test is inmiddels goed ingeburgerd en het instituut maakt zich dan ook grote zorgen omdat deze testen steeds meer worden gebruikt, soms meermaals bij dezelfde patiënt. Het zorgpersoneel moet bewust worden gemaakt van het feit dat deze test niet zonder risico’s verloopt, maar ook worden opgeleid met welke “technische condities” ze rekening moeten houden.

Zo zou men altijd op voorhand moeten vragen of de patiënt in het verleden een ongeval heeft gehad of operaties waarbij de anatomie van de neus- en sinusholten werd gewijzigd. De neusstaafjes moeten steeds horizontaal worden ingebracht, de neusholte volgend en in geen enkele voorwaarde mag men opwaarts afwijken in de richting van de schedelbasis. Kinderen zouden deze test beter niet ondergaan voor hun veiligheid waardoor men beter opteert voor andere testmethodes zoals een speekseltest.

Ondanks dat de neuswissers van de zelftests, die onlangs op de markt werden gebracht, een stukje korter en breder zijn dan degenen die het zorgpersoneel gebruikt, is het erg belangrijk dat de gebruikers worden gewaarschuwd voor de risico’s.

 Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Een gedachte over “PCR neuswissers kunnen hersenvliesontsteking veroorzaken

  • 15 april 2021 om 12:50
    Permalink

    Het zijn geen katoenen teststaafjes. Zie dit filmpje van een katoenen teststaafje vergeleken met een pcr-teststaafje onder een microscoop, en zie wat het achterlaat op vlees. https://www.bitchute .com/video/t1LFQ6frXVEG/

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × twee =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.