Paula Whitehouse (VS) meldt ernstige bijwerkingen na inname van het Covid-19-vaccin

“Ik denk dat mensen moeten weten wat er met anderen aan de hand is, aangezien vaccinaties nieuw zijn voor Covid. Ik had de mijne donderdag en ervoer een koude gevoelloze tintelende hand binnen 10 minuten en nog steeds in het midden. Werd geadviseerd om te controleren. 3 uur later verspreidde deze reactie zich naar tong en mond. Is naar het ziekenhuis gestuurd. Geen behandeling, want de dokter gaf toe dat hij niet wist waarop ik reageerde. Geen bloedtesten … “

https://www.facebook.com/paula.whitehouse.10/posts/10159318065364767

Ik was aan het debatteren om dit bericht te schrijven omdat ik geen paniek wilde zaaien, maar bij nader inzien denk ik dat mensen moeten weten wat er met anderen aan de hand is, want vaccinaties zijn nieuw voor covid. Ik had de mijne donderdag en had binnen 10 minuten en nog steeds in het centrum een koude tintelende hand. Werd geadviseerd om te controleren. 3 uur later verspreidde deze reactie zich naar tong en mond. Werd naar het ziekenhuis gestuurd. Geen behandeling, omdat de dokter opnam dat hij niet wist waar ik op reageerde. Geen bloedonderzoek geen medicatie gegeven. Gisteren contact opgenomen met pfizer en ze controleerden hun klinische proefgegevens en konden niet overeenkomen met mijn symptomen, dus geen advies gegeven. Sindsdien heb ik contact opgenomen met mijn eigen huisarts en ze is het ermee eens dat ik tekenen heb van het guillian barre syndroom dat zelden kan optreden na een vaccin. De enige manier om dat te weten is een houtpunctietest die niemand in het weekend zal doen, ondanks 3 gp per uur bellen en contact met mijn ziekenhuis… Ik moet maandag met mijn eigen dokter spreken als ik nog steeds ziek ben. Ik heb nog steeds een gedeeltelijke verlamming in mijn gezicht…zoals het zich gisteren vanuit de mond verspreidde en nu 2 vingers in de rechter- en linkerhand. Ik ben type 1 diabeet, maar ze voelen dat dit niets te maken heeft met het feit dat het een of andere neurologische aandoening is. Maar ze weten niet wat alleen maar kan bevestigen als een allergische reactie. Het is ieders keuze om het wel of niet te hebben en de folder te lezen, maar mijn reacties staan er niet op en ik wou dat ik had gewacht. Maar met mijn medische geschiedenis en het werken in de zorg voelde ik me gedwongen om zo snel mogelijk te hebben. Ik wilde alleen maar dat de mensen het wisten, want tenzij mensen zoals ik zich uitspreken, is het onbekend en moeten we ons er allemaal van bewust zijn. Vingers kruisten mijn symptomen in de komende dagen. Het was erg eng en ik dank mijn familie en vrienden die mij en mijn angst hebben geholpen. ❤❤ ps. Als je reacties hebt op het vaccin moet je het geel kaartje geven, dus het is gemeld. Dit is zeer belangrijk omdat het zo nieuw is dat het anderen helpt.

vertaald door Deepl

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie + een =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.