Patiënt getuigenis: “Aan enkele dokters die toch uitkomen om de circus die gaande is te rapporteren dank ik jullie uit diepst van mijn hart, jullie zijn de ware geneesheren, laat de moed niet zakken wij hebben jullie nodig.”

🕒 Leestijd: 2 minuten

Geachte Heer, Mevrouw,

hierbij een tekst die ik geschreven heb omtrent de dokters. Het is niet echt een getuigenis maar is wel wat ik van de dokters vind.Ter informatie ben ik papa van een 15j meisje die in 2019 gediagnosticeerd werd met een niet verwijderbaar hersentumor. Haar naar school zien gaan met die muilband die haar immuunsystemen naar beneden haalt maakt mij woedend. Dan heb je haar oncoloog die daar niet op wil ingaan als je het gesprek begint. Hoe wil je nog vertrouwen hebben.Wakkere dokters wij hebben u nodig.

Dit is mijn tekstje:

Dokters ik vertrouw jullie niet meer, waar zijn jullie? Wat zijn jullie geworden. Jullie hebben de eed van Hippocrates afgelegd maar ik merk daar niets van.

Onlangs moesten wij naar de huisdokter voor documenten. Een van ons had een beetje keelpijn gehad, ze heeft geweigerd om een auscultatie uit te voeren en wou ons naar het ziekenhuis sturen om zich te laten testen op de koevit. Iedereen, met kritische verstand en zich geïnformeerd heeft, weet dat de testen niet betrouwbaar zijn. Staat dat in de eed van Hippocrates om onbetrouwbare middelen te gebruiken? Of uw patiënt hieromtrent niet te informeren. Hoeveel poen krijg je bij elke patiënt die je doorstuurt? Jullie zijn onder de sloef van big pharma. Jullie hebben waarschijnlijk de langste studies die er zijn maar blijkbaar zijn jullie ver van de slimste, integendeel jullie zijn de meest geïndoctrineerde, jullie zijn de minst kritische mensen. Jullie zijn broekschijters, bang om kritisch te zijn, bang om big pharma tegen te spreken, bang om jullie privileges te verliezen.

Er zijn wel een paar dokters die reageren maar waar blijft de meerderheid? Waar waren jullie toen een dokter ontslagen werd van het ziekenhuis waar hij werkte omdat hij pcr test in twijfel trok en de paniekzaaierij van media verklikte. Jullie hadden allen het werk moeten neerleggen en op straat moeten komen voor jullie collega, voor jullie patiënten. En kom niet zeggen dat jullie jullie patiënten niet in de steek wouden laten want dat is wat jullie doen, hoeveel operaties zijn niet afgeschaft of consultaties. Of onze ouderen in de rusthuizen laten sterven zonder de nodige begeleiding. Of ons en vooral onze kinderen met die muilbanden die ze ons op dwingen terwijl dat geen werking heeft maar ons juist ziek maken. Jullie zijn laf. Jullie hebben de kracht om die circus stop te zetten maar waarom doen jullie het niet bende lafaards. Zijn jullie oerdom en gebrainwasht? Of, wat mij meer het geval lijkt te zijn, jullie zijn onder de sloef van billeke prik en zijn big pharma. Jullie hebben en zullen nog veel doden op jullie geweten hebben en vroeg of laat zullen jullie daar de verantwoordelijkheid van moeten dragen. Jullie hebben je ziel aan de duivel verkocht.

Aan de enkele dokters die toch uitkomen om de circus die gaande is te rapporteren dank ik jullie uit diepst van mijn hart, jullie zijn de ware geneesheren, laat de moed niet zakken wij hebben jullie nodig.

Met vriendelijke groeten

Beleyn Dominique

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)