Patholoog deed onderzoek naar vaccinatiedoden

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Peter Schirmacher is hoofdpatholoog van de Universiteit van Heidelberg. Hij behoort tot de beste pathologen ter wereld. Hij voerde obductie uit bij 40 personen die binnen twee weken na coronavaccinatie waren overleden.

Is dit nog wetenschap?

De conclusie van zijn onderzoek was dat minstens 30 tot 40 procent was overleden dóór het vaccin. Mogelijk heel veel meer, maar op zijn minst 30 tot 40 procent.

Sterfte na vaccinatie is dus geen ‘zeldzame’ bijwerking, zei techondernemer Steve Kirsch – uitvinder van de optische muis en Infoseek, één van de eerste internetzoekmachines – tijdens een bijeenkomst.

Waarom zou Schirmacher liegen?

Hij zet immers zijn reputatie op het spel, aldus Kirsch. Kirsch probeerde de patholoog te contacteren, maar tevergeefs. Zes maanden later kwam hij erachter waarom Schirmacher hem niet terugbelde.

“Ze hadden gedreigd zijn gezin te vermoorden als hij zich zou uitspreken over zijn onderzoek. Sindsdien houdt Schirmacher zich koest.”

“Dit is dus de reden waarom we niets meer horen van Peter Schirmacher. Dit is niet hoe wetenschap zou moeten werken.” – S. Kirsch

Ook andere pathologen voerden obducties uit, waaronder Arne Burkhardt en Walter Lang. Zij kwamen tot de conclusie dat 70 procent van de sterfgevallen waarschijnlijk was veroorzaakt door het vaccin.

Bron.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

een × 3 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.