Overal hetzelfde patroon? Covid besmettingen stijgen sterk in bijna elk land na massale vaccinatie

Covid-gevallen zijn sterk gestegen in bijna elk land dat een massale vaccinatiecampagne heeft gelanceerd, schrijft Mike Whitney op unz.com. (Bekijk deze korte video voordat You Tube hem verwijdert)

Waarom gebeurt dit?

Massavaccinatie werd verondersteld de dreiging van Covid te verminderen, maar op de korte termijn lijkt het de dreiging juist veel erger te maken. Waarom? En waarom is Covid nu “in opmars in 4 van de 5 meest gevaccineerde landen”? Volgens Forbes magazine:

“Landen met de hoogste vaccinatiegraad ter wereld – waaronder vier van de vijf meest gevaccineerde – vechten om uitbraken van het coronavirus in te dammen die, per hoofd van de bevolking, groter zijn dan de golf die India verwoest, een trend die deskundigen doet twijfelen aan de doeltreffendheid van sommige vaccins … en de wijsheid van het versoepelen van de beperkingen, zelfs als het grootste deel van de bevolking gevaccineerd is”. (“Covid Surges…Here’s why the US should Worry“, Forbes)

Erger dan India? Hoe is dat mogelijk? En waarom hebben 8 “volledig gevaccineerde” leden van de New York Yankees (Amerikaanse honkbalclub uit de Bronx, New York) positief getest op Covid? Hier is het verhaal van de Associated Press:

“New York Yankees shortstop Gleyber Torres testte positief op Covid-19 ondanks dat hij volledig gevaccineerd was en eerder het Coronavirus had opgelopen tijdens het tussenseizoen. Torres is een van de acht zogeheten doorbraak-positieven onder de Yankees – mensen die positief testten ondanks volledig gevaccineerd te zijn”. (NBC News)

Lees hier verder.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 − 6 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.