“Over ‘vaccin-slachtoffers’ mag blijkbaar niks geschreven worden”

Rob Weytjens schrok zich een hoge hoed, toen zijn hoofd plots enorm begon te zwellen na een Johnson&Johnson-prik.

Rob kreeg op dinsdag 25 mei zijn eerste prik van Johnson&Johnson. Zes dagen later – de maandag daarop dus – kreeg hij plots last van diarree en koorts. Maar het meest bizarre: zijn hoofd begon eruit te zien alsof hij door een zwerm bijen was aangevallen.

Hij trok – uiteraard, wat zou je zelf doen – naar zijn huisdokter. Die kwam tot het besluit dat het, honderd procent zeker, een late allergische reactie op zijn vaccin was. Rob kreeg nòg een prik – eentje tegen allergieën deze keer en een voorschrift voor allergiepillen.

“Ik heb in het verleden anders nooit last gehad van allergieën”, zo vertelt de vijftiger ons. “Ik ben een gezonde mens. Vandaar dat ik dat vaccin eigenlijk ook niet voor mezelf wilde. Ik deed het vooral om anderen te beschermen. Als je iemand in een woonzorgcentrum wil gaan bezoeken, moet je iedere keer zo’n stokje in je neus (PCR-test, nvdr.). Als je gevaccineerd bent, hoeft dat niet meer. Plus: ik zou deze zomer ook wel graag op reis willen. Dus ja, ik heb het vaccin maar genomen.”

Al bij al heeft Rob Weyntjens nog geluk dat hij ‘slechts’ een allergische reactie kreeg. Er zijn inmiddels ook al tal van jonge, gezonde mensen die de gevolgen van hun prik niet meer kunnen vertellen.

Waarom Rob ons zijn verhaal wilde doen? “Er wordt altijd vol lof geschreven over de vaccins. Maar ik wil dat de mensen weten dat er soms ook bijwerkingen zijn, die verder gaan dan een pijnlijke arm. Ik had eerder al contact opgenomen met een andere, grote krant om mijn verhaal te doen, maar die wilden daar absoluut niks over publiceren. Over ‘vaccin-slachtoffers’ mag blijkbaar niks geschreven worden.”

En daar zou hij weleens gelijk in kunnen hebben. Toen Brits-Belgisch model Stephanie Dubois – nochtans een vrij bekende madam – onlangs stierf aan de gevolgen van het vaccin, werd daar in de Vlaamse pers geen letter over geschreven. In onze buurlanden werd daar wel over geschreven…

Zo, en nu is het wachten tot de factcheckers van Knack naar drie mensen bellen die zeggen géén allergische reactie op het J&J-vaccin gekregen te hebben, en dit artikel als nepnieuws bestempelen.

Rob vòòr de spuit:

Rob na de spuit:

Artsen voor Vrijheid is magazines als P heel dankbaar dat zij nog het nieuws brengen wat de media hard onderdrukken.

bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Een gedachte over ““Over ‘vaccin-slachtoffers’ mag blijkbaar niks geschreven worden”

 • 10 juni 2021 om 15:08
  Permalink

  Er zijn momenteel zoveel mensen die de prik nemen omdat ze op vakantie willen….
  en naar festivals en voetbalwedstrijden…..
  Opportunisme boven gezond verstand, maar bovendien is het ook toegeven…..
  er wordt ook van de grote vaccinatiebereidheid gebruik gemaakt om de anti vaccers steeds meer te demoniseren, en als asociaal weggezet te worden….
  Vaccineren voor een ander is bezopen….ik vraag hier niet om….als ik ziek wordt, kruip ik in bed neem medicijnen, (helaas zijn de medicijnen die werken en veilig zijn, verboden, dus moet ik zelf dokteren) maar geen probleem, dat is een keuze….
  ik ga niemand lastig vallen met mijn griep…
  Voorlopig heb ik iedere mutant die langs is gekomen overleefd, sterker nog, ben niet eens verkouden geweest de laatste 2 jaar…en ik zit ongeveer in een risicogroep met mijn 71 jaar…
  Als iedereen nou eens massaal weigerde, dan is het snel afgelopen……
  Helaas is het daar nu waarschijnlijk te laat voor….

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien + zestien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.