Ouders, u wordt voorgelogen over vaccinaties

Er zijn farmaceutische bedrijven die beweren te handelen in het beste belang van uw kinderen, maar ze brengen de gezondheid van u en uw kinderen in gevaar omwille van winst. Er zijn sommige artsen die u niet willen informeren over de echte risico’s, bijwerkingen en additieven van vaccinaties omdat ze het OF niet weten OF niet willen weten. U wordt voorgelogen, u bent ‘slechts een ouder’ die hier niets van afweet en niets over te zeggen hebt. De overheidsinstanties weten het immers beter, ze hebben hier voor geleerd toch?

Maar vind u niet dat wanneer een vaccinatie bij 71.000 jonge gezonde mensen ernstige bijwerkingen geeft, dat ALLE alarmbellen moeten gaan rinkelen? Hoort u dit niet te weten voordat u uw dochter laat injecteren met het HPV vaccin?

De Albert Heijn haalde laatste een partij kroketten terug omdat deze kunnen openbarsten waardoor gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. Als het leven van 71.000 jonge meisjes wordt verwoest, gebeurt er…….NIETS!

Terwijl het RIVM ruim twee miljoen euro uittrekt voor extra lange gesprekken om ouders over te halen hun kinderen te vaccineren, openbaart AVROTROS wat voor verschrikkelijke schade het HPV vaccin kan aanrichten en wat u als ouder niet wordt verteld. 

De leugens en halve waarheden gaan echter verder dan enkel het HPV vaccin. In deze brief wil ik u de andere kant van het verhaal laten horen. Er wordt veel gezegd over vaccinaties, maar hoeveel is daar nu echt van waar?

Lees hier verder.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × 5 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.