Oude man overlijdt aan vaccinatie: verzekering weigert te betalen. Eigen verantwoordelijkheid; zelfmoord is uitgesloten van polis.

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Rijke bejaarde man met veel levensverzekeringen (miljoenen) ten behoeve van zijn familie overlijdt aan covid-injectie (niet betwist door de artsen, noch door zijn levensverzekeraar).

Bericht uit Frankrijk

Verzekeringsmaatschappij weigert uit te keren omdat het nemen van experimentele medicijnen, behandelingen, etc., is uitgesloten van de polis. De familie daagt de verzekeringsmaatschappij voor de rechter, maar verliest.

De rechter verklaart: “de bijwerkingen van het experimentele vaccin zijn bekendgemaakt en de overledene kon niet beweren dat hij er niet van op de hoogte was toen hij de prik vrijwillig nam. Er is geen wet of mandaat in Frankrijk die hem dwong zich te laten vaccineren. Daarom is zijn dood in wezen zelfmoord”.

Zelfmoord is ook uitgesloten van zijn polis. Als iemand u ooit betwist dat deze spuiten experimenteel zijn of niet, en dat noch de farmaceutische bedrijven, noch de overheid, noch iemand anders dan JIJ verantwoordelijk bent voor het aanvaarden ervan en als je sterft, heb je wettelijk zelfmoord gepleegd.

Geen verzekering, geen uitbetalingen, geen terugbetalingen.

Je staat er alleen voor!

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Een gedachte over “Oude man overlijdt aan vaccinatie: verzekering weigert te betalen. Eigen verantwoordelijkheid; zelfmoord is uitgesloten van polis.

 • 26 januari 2022 om 09:50
  Permalink

  Beste Artsen,
  Helaas, zo ver ik het versta, geeft de meneer in de video (uw bron) niet aan hoe we zelf kunnen toetsen of het verhaal klopt, of het waar is. Of heb ik iets gemist?

  Wij willen graag alles geloven wat op de website verschijnt, maar daarvoor moet er meer bronvermelding staan. Nogmaals, misschien noemt deze de meneer in de video, alleen pikte ik het niet op.

  Ik lees graag uw reactie en nog wat referenties, als het kan.

  Met Dank,
  M Keller

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

18 − 10 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.