Oude man overlijdt aan vaccinatie: verzekering weigert te betalen. Eigen verantwoordelijkheid; zelfmoord is uitgesloten van polis.

Rijke bejaarde man met veel levensverzekeringen (miljoenen) ten behoeve van zijn familie overlijdt aan covid-injectie (niet betwist door de artsen, noch door zijn levensverzekeraar).

Bericht uit Frankrijk

Verzekeringsmaatschappij weigert uit te keren omdat het nemen van experimentele medicijnen, behandelingen, etc., is uitgesloten van de polis. De familie daagt de verzekeringsmaatschappij voor de rechter, maar verliest.

De rechter verklaart: “de bijwerkingen van het experimentele vaccin zijn bekendgemaakt en de overledene kon niet beweren dat hij er niet van op de hoogte was toen hij de prik vrijwillig nam. Er is geen wet of mandaat in Frankrijk die hem dwong zich te laten vaccineren. Daarom is zijn dood in wezen zelfmoord”.

Zelfmoord is ook uitgesloten van zijn polis. Als iemand u ooit betwist dat deze spuiten experimenteel zijn of niet, en dat noch de farmaceutische bedrijven, noch de overheid, noch iemand anders dan JIJ verantwoordelijk bent voor het aanvaarden ervan en als je sterft, heb je wettelijk zelfmoord gepleegd.

Geen verzekering, geen uitbetalingen, geen terugbetalingen.

Je staat er alleen voor!

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × vier =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.