Opnieuw geval van anafylactische shock na het Pfizer corona vaccin

Dit is wat het Pfizer covid19-vaccin mijn moeder heeft aangedaan. Iedereen bidt alsjeblieft voor haar. Ze is als laatste in het ziekenhuis opgenomen. En wees voorzichtig met het nemen van het vaccin. Ik weet zeker dat het goed is voor sommige mensen, maar je moet erover nadenken of dit vaccin het nemen waard is? Het is niet voor mij.
Update: 1-11-21 mijn moeder heeft gisteravond een slechte nacht gehad, maar vandaag was het een beetje beter voor haar. Ze weten nog steeds niet hoe ze dit probleem moeten behandelen. De MRI-resultaten kwamen vandaag goed terug

Update # 2 1-11-21
Ik denk dat we te vroeg spraken. Mam heeft net weer een ernstige aflevering gehad en ze denkt dat het erger wordt als de shakes komen. Ik zal proberen de video toe te voegen die ze me zojuist heeft gestuurd. Sorry voor de slechte kwaliteit van de iPhone naar Android doet het niet goed via sms

Update 1-12-21
Mam wordt vandaag nog erger en heeft nog steeds geen antwoorden van doktoren om dit op te lossen. Bid alsjeblieft voor haar, ik kan het niet uitstaan ​​om mijn moeder op deze manier te zien, ik wil graag huilen, wetende dat ik niets kan doen om haar te helpen. Neem alsjeblieft niet het covid19-vaccin. Ik voeg een derde video toe die ze me zojuist heeft gestuurd.

Bron van het artikel via fb van de zoon van de vrouw: https://www.facebook.com/brant.griner.7/posts/899042044166409

This is what the Pfizer covid19 vaccine has done to my Mom. Everyone please pray for her. She was admitted to the hospital last. And be cautious about taking the vaccine. I’m sure it is good for some people but you need to think about is this vaccine worth taking? It’s not for me.
Update: 1-11-21 my mom had a bad night last night but today was a little better for her. They still don’t know how to treat this problem. MRI results came back good today

Update#2 1-11-21
I guess we spoke too soon. Mom just had another serious episode and she thinks it’s getting worse when the shakes come. I’ll try to add the video she just sent me. Sorry for the bad quality iPhone to Android doesn’t do well through texts
Update 1-12-21

Mom Is getting even worse today and still don’t have any answers from doctors as to how to fix this. Please pray for her I can’t stand to see my mom this way it makes me want to cry knowing I can’t do anything to help her. Please don’t take the covid19 vaccine. I’m adding a 3rd video that she just sent me.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

acht − zes =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.