Opinie vaccinatieplicht: Joren Vermeersch is kwaad, heel kwaad.

Dag na dag worden er in dit land onhaalbare en ronduit contraproductieve voorstellen gelanceerd in de strijd tegen corona. Gisteren liet Minister Frank Vandenbroucke plots weten voorstander te zijn van een bij wet verplichte covid-vaccinatie. Of ook de boosterprik verplicht wordt vertelde hij er niet bij maar ga daar maar vanuit.

Meteen sprongen de media, HLN op kop, enthousiast op de kar:

“Verplichte vaccinatie toch op tafel”

Met de fanfare voorop het bos in hollen noem ik dat.

Want willen de voorstanders hiervan eerst eens duidelijk maken wat ze dan concreet gaan doen met de groep die zijn (booster-)prik toch gaat weigeren? Wil men die mensen arresteren om ze in de gevangenis te steken? Of nog simpeler: hen arresteren om hen dan onder fysieke dwang op een operatietafel vast te binden en zo te injecteren? Of is het de bedoeling om hen “slechts” te ruïneren met oplopende monsterboetes?

Om hen dan helemaal de grond in te boren door beslag te leggen op hun huizen en hen en hun gezinnen te veroordelen tot de bedelstaf, nadat de overheid reeds eerder hun werk af nam door de QR-pas met 2G te gaan verplichten op de werkvloer? Het is ontstellend om te zien hoeveel mensen die ik voorheen op intellectueel en menselijk vlak hoog inschatte, nu plots gewonnen lijken voor dit idee, dat wat mij betreft ronduit Stalinistisch is en geen enkele plaats heeft in een vrije democratische samenleving.

Het is des te verbazingwekkender aangezien dit idee ook nog eens compleet contraproductief is voor het gestelde doel: de vaccinatiebereidheid vergroten.

Dwang roept nu eenmaal weerstand en achterdocht op. Dat zit in de menselijke natuur. Bij de amper 7 % ongevaccineerde volwassenen in Vlaanderen zit een harde kern die sowieso een sterk wantrouwen heeft in de regering en die zich voor geen geld van de wereld zal laten vaccineren. Zij gaan door een wettelijke verplichting slechts bevestigd en versterkt worden in hun verzet.

Simpele logica. Een kind kan dat zien.

Ik meen zelfs dat die harde kern hier stiekem op hoopt, om zo het conflict tussen hun beweging en de staat tot een episch hoogtepunt te laten komen. Want stel u even voor wat er dan zal gebeuren. Wie zijn toegezonden minnelijke schikking (coronaboete) weigert te betalen zal worden gedagvaard voor de rechtbank.

Wie niet komt opdagen zal worden gearresteerd en voor de rechter gesleept. Stel u de scènes in de rechtbank dan voor met betogingen voor de deur en allicht ook binnen. In elk scenario wint de protestbeweging. Bij vrijspraak triomfeert de beklaagde, bij veroordeling wordt hij een martelaar, vereeuwigd in “je suis”-hashtags die het internet gaan overspoelen en de beweging alleen maar sterker maken.

Opnieuw: simpele logica.

Een kind kan dat zien.Je kan het vaccinatiedebat onmogelijk winnen met de arm der wet. Zo simpel is het.

Laat varen, die onzalige gedachte.

Hoe ver moet een mens eigenlijk staan van de realiteit, hoe weinig voeling moet je eigenlijk hebben met de menselijke natuur, om zo’n ondoordacht en ronduit gevaarlijk voorstel te lanceren?

En nóg belangrijker: waarom eigenlijk?

Het aantal besmettingen ligt vandaag hoger in Vlaanderen dan in Brussel en Wallonië, ondanks onze wereldrecord vaccinatiegraad van ondertussen 93 % bij 18 plussers. Wie durft nog beweren dat dat vandaag significant lager zou zijn had die resterende 7 % zich toch laten vaccineren?

En wie durft nog datzelfde te beweren van de IC-bezetting? Ongevaccineerden betreffen grotendeels jonge mensen die sowieso niet op IC belanden.

Van de risico-groep van 65-plussers die wél een sterk hoger risico loopt is vandaag al 96 % gevaccineerd.

Waar zit de medische winst van deze kruistocht?

En toch blijft de regering maniakaal focussen op de kleine groep ongevaccineerden en hen beladen met alle zonden van Israël, in plaats van te doen wat moet: de IC-capaciteit opschalen en asap de derde prik ter beschikking stellen van ouderen die dat willen.

Waarom?

Ik zal het jullie vandaag open en bloot zeggen: om de aandacht af te leiden van het eigen falen.

Vandenbroucke heeft deze IC-golf zélf op zijn geweten, door in september de derde prik voor ouderen uit te stellen.

Ik citeer wat hij verklaarde op 14 september (bron DS):

“Beter de derde wereld vaccineren dan ouderen een derde prik geven.” Frank Vandenbroucke

Nochtans wist men toen al dat coronagolven seizoensgebonden zijn, dat de ouderen al in januari-maart geprikt waren en dat de beschermingsduur daarvan bij hen sneller vervalt dan bij jongeren.

Leg de puzzel samen.

En toch…

In plaats van Minister Vandenbroucke te wijzen op zijn persoonlijke verantwoordelijkheid in deze IC-golf blijft Weldenkend Vlaanderen slaafs achter hem aan lopen.

Sterker nog: veel mensen gaan gretig mee in zijn schuimbekkende jacht op de kleine groep ongevaccineerden onder ons.

Allemaal vanuit de verkeerde veronderstelling dat corona pas zal verdwijnen eenmaal ook zij hun arm ontbloten.

Het is ontstellend om vast stellen, maar Vlaanderen is een land vol grote en kleine Xi Jinpings, voor wie begrippen als vrijheid en recht geen enkele betekenis hebben.

Jullie zien: ik ben kwaad. Heel erg kwaad.

Joren Vermeersch

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

7 gedachten over “Opinie vaccinatieplicht: Joren Vermeersch is kwaad, heel kwaad.

 • 17 november 2021 om 23:18
  Permalink

  Beetje bijzonder verhaal voor deze website voor de vrijheid en vooral heb ik een probleem met het volgende:

  Quote:
  Waarom?
  Ik zal het jullie vandaag open en bloot zeggen: om de aandacht af te leiden van het eigen falen.
  Vandenbroucke heeft deze IC-golf zélf op zijn geweten, door in september de derde prik voor ouderen uit te stellen. Ik citeer wat hij verklaarde op 14 september (bron DS):
  Unquote.

  Hier wordt er blijkbaar van uit gegaan dat deze gen-therapie prikken helpen tegen griep-covid?
  – Ten eerste: we hebben het niet over een vaccinatie, maar over gen-therapie,
  – Ten tweede: virussen bestaan niet, hooguit exosomen als afvalstoffen van het lichaam,
  – Ten derde: er is 1,5 miljoen euro uitgeloofd voor wie dan ook die het virus kan aantonen en nog niet gelukt,
  – Ten vierde: er liggen in Belgische ziekenhuizen (Antwerpen, Heverlee, etc.) 100% gevaccineerden op de IC
  – Ten vijfde: mensen sterven bij bosjes aan de bijverschijnselen van de dodelijke prikkenzooi
  – Ten zesde: dus meer van hetzelfde (boostertroep) geeft nog meer doden,
  – Ten zevende: doe eens onderzoek naar grafeen-oxide in de prikken en alle andere dodelijke zooi die erin zit, dus helemaal geen boosterzooi voor de ouderen.

  Veel succes verder met dit verhaal.

  Beantwoorden
 • 19 november 2021 om 08:59
  Permalink

  Wie mij een prik wil geven tegen mijn wil brengt het er waarschijnlijk niet levend af tenzij hij met genoeg volk komt als men oorlog wil zal men oorlog krijgen

  Beantwoorden
 • 19 november 2021 om 23:44
  Permalink

  Minister Frank Vandenbroucke and all other persons endorsing forced injections of the experimental gene therapy (the so-called COVID-19 “vaccine”), must be tried by the International Criminal Court for genocide and non-consensual medical experimentation. He also needs to be investigated to reveal any dirty little secrets he’s hiding, since it seems people with secrets to hide are the ones so eager to push this agenda (ala Gladys Berejiklian but probably worse).

  Now that Austria has passed a law forcing all of it’s residents to get the COVID experimental gene therapy, it should be evident by now where this is headed for all member states of the E.U., since this will have been mandated by the European Commission i.e. Ursula von der Leyen (another person for the Internation Criminal Court). When a similar law is passed here, then that will be a declaration of war on those of us that refuse the experimental gene therapy, and a declaration of war means we have every right to defend ourselves. I for one will not just roll up my sleeve and accept the injection: I would rather DIE fighting than DIE a horrible death like so many that have already submitted to the “vaccine”!

  Beantwoorden
 • 20 november 2021 om 08:07
  Permalink

  Ik ga tot het uiterste , ik moet dit vergif niet in mijn lichaam !
  Ik heb Corona gehad ,dit is absoluut niet nodig voor gezonde mensen.
  Mijn moeder heeft 2 prikken moderna gehad en sedert de spuiten is haar reuma veel erger geworden . De 3 de heeft ze vriendelijk geweigerd !

  Beantwoorden
 • 20 november 2021 om 21:07
  Permalink

  Al 35 jaar ben ik met hart en ziel werkzaam als verpleegkundige. Vanaf 1januari zal ik mijn ontslag krijgen omdat ik ‘het vaccin’ weiger. Ik heb alleen de keuze om me met een, nog steeds ‘experimentele stof’ te laten inspuiten of ontslag te krijgen….Dus, ik kies voor mijn gezondheid.

  Ik vind ook dat er momenteel zelfs misbruik word gemaakt van de hele situatie om de alternatieve geneeskunde opnieuw een dolk in de rug te steken, wat men uiteindelijk al jaren geprobeerd heeft.
  Zeker nu de federale overheid dit ‘gif’ ook wil verplichten aan homeopaten, osteopaten, acupuncturisten, e.a alternatieve artsen en ze verdomd goed weten dat dit niet strookt met hun ideologie.
  Het zijn deze artsen en therapeuten, waar vele mensen die door de allopatische geneeskunde uitbehandeld of afgeschreven werden, terecht kunnen en effectief ook nog geholpen worden.
  Shame on you….politiekers om dit erdoor te willen drukken.

  Beantwoorden
 • 21 november 2021 om 18:20
  Permalink

  Als men politie of soldaten zou sturen om me te overmeesteren en me af te voeren richting vaccinatietafel of stoel om me daarop te fixeren, dan kan ik eens gefixeerd nog steeds de injectienaald breken op het moment van penetratie. Onder algemene anesthesie dan maar? En is penetratie zonder instemming niet de definitie van verkrachting?
  Hoe dan ook zal een algemene vaccinatieplicht juridisch aangevochten kunnen worden want er is een essentieel verschil met alle andere verplichte vaccinaties waar dan ook binnen de EU: de nu al verplichte vaccinaties zijn allemaal ofwel vaccins die al heel lang gebruikt worden, ofwel vaccins die in elk geval alle onderzoeksfases doorlopen hebben. De huidige covid-vaccins zitten nog in de derde onderzoeksfase van vier. Zeker in het geval van de nieuwe mRNA vaccins moet ook de vierde onderzoeksfase over de langere termijn effecten volledig doorlopen worden. Kom dus maar eens terug met die vaccins na 2030, als dat dan nog nodig zou zijn want tegen die tijd heeft dit virusje zich of kapotgemuteerd en is verdwenen, of het is geëvolueerd naar een soort verkoudheid zoals we al vier andere coronavirussen kennen waar niemand zich druk in maakt.

  Beantwoorden
 • 24 november 2021 om 19:10
  Permalink

  Evenement 201
  ID 2020
  Grote Reset
  COVID = Inentingsbewijs Identiteit
  =
  Wereldwijd totalitarisme + Transhumanisme

  Verplichte Covid vaccinaties – afgezien van hun giftigheid – zijn een van de middelen om een digitale database van iedereen te creëren en de menselijke identiteit binnen het komende internet der dingen te vervangen door QR code identificatie.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

14 − twaalf =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.