Oostenrijkse rechtbank oordeelt dat PCR-test niet geschikt is voor COVID-19-diagnose en dat lockdowns geen wettelijke basis hebben

Na de Portugese, Duitse en Nederlandse uitspraken heeft de Oostenrijkse rechtbank nu geoordeeld dat PCR-tests niet geschikt zijn voor COVID-19-diagnose en dat lockdowns geen juridische of wetenschappelijke basis hebben.

Oostenrijkse rechtbank oordeelt dat PCR-test niet geschikt is voor COVID-19-diagnose en dat lockdowns geen wettelijke basis hebben

De administratieve rechtbank van Wenen heeft een klacht van de FPÖ ingewilligd tegen het verbod op zijn op 31 januari in Wenen geregistreerde vergadering.

“Het verbod was verkeerd”, zegt de rechtbank in de uitspraak (lees het arrest hieronder).

De rechtbank oordeelde op basis van wetenschappelijke studies dat de gronden voor het verbod van de Weense Staatspolitie volkomen ongegrond zijn.

De rechtbank is het “op alle punten” eens met de uitlatingen in de klacht en gaat zelfs veel verder dan de argumenten van de FPÖ zelf.

Met name de criteria en definities die worden gebruikt om het aantal coronabesmettingen te bepalen, worden massaal in twijfel getrokken.

Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat, zelfs volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (die pas na het aantreden van Biden een ommekeer maakte), “een PCR-test niet geschikt is voor diagnose en daarom op zichzelf niets zegt over de ziekte of infectie van een persoon ”.

“De minister van Volksgezondheid gebruikt echter een heel andere, veel bredere gevalsdefinitie voor de diagnose Covid-19, die niet kan worden gebruikt om het verbod op een bijeenkomst te rechtvaardigen.”

De rechtbank kwam tot de conclusie dat de “informatie” van de Weense gemeentelijke gezondheidsdienst, waarop het verbod van de Weense Staatspolitie was gebaseerd, “geen geldige en op bewijzen gebaseerde verklaringen of bevindingen over de pandemie bevatte”.

Gebaseerd op de definities van de minister van Volksgezondheid, “Gevaldefinitie Covid-19” van 23 december 2020, een “bevestigd geval”

 1. is een persoon met bewijs van SARS-CoV-2-specifiek nucleïnezuur (PCR-test), ongeacht de klinische manifestatie of
 2. elke persoon met bewijs van SARS-CoV-specifiek antigeen dat voldoet aan de klinische criteria of
 3. elke persoon met bewijs van SARS-CoV-specifiek antigeen dat voldoet aan de epidemiologische criteria.

Geen van de drie door de minister van Volksgezondheid gedefinieerde “bevestigde gevallen” voldoet dus aan de vereisten van het WHO-concept “zieke / besmette persoon”. De WHO weigert uitsluitend te vertrouwen op de PCR-test (bevestigd geval 1).

Enkele andere voorbeelden van uitspraken t.a.v. de maatregelen

In een soortgelijke uitspraak heeft een Portugees hof van beroep geoordeeld dat PCR-tests onbetrouwbaar zijn en dat het onwettig is om mensen in quarantaine te plaatsen uitsluitend op basis van een PCR-test.

Een  Duitse rechtbank heeft in een historische uitspraak verklaard dat COVID-19-lockdowns die door de regering zijn opgelegd ongrondwettig zijn.

Eerder oordeelde een Amerikaanse federale rechter  coronavirusbeperkingen in Pennsylvania als ongrondwettelijk .

Zelfs de rechtbank in Den Haag heeft geoordeeld dat de  COVID-19 lockdown die was opgelegd door de Nederlandse regering geen wettelijke basis had  en dat het illegaal was.

Het Nederlandse hof van beroep draaide de uitspraak echter binnen enkele uren terug, waarna de regering werd bevolen de “onwettige” maatregel onmiddellijk op te heffen.

Vorig jaar had een Italiaanse politicus de arrestatie van Bill Gates in het Italiaanse parlement geëist  .

Sara Cunial, parlementslid voor Rome hekelde Bill Gates als “vaccincrimineel” en drong er bij de Italiaanse president op aan hem uit te leveren aan het Internationaal Strafhof voor misdaden tegen de menselijkheid.

Toen legde een Oostenrijks parlementslid de gebrekkigheid van de COVID-19-tests van de regering bloot door in het parlement te demonstreren hoe een glas  Coca Cola positief testte op COVID-19 .

Eerder besloot de Tanzaniaanse president John Magufuli, die de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) wantrouwde, om de beweringen van de tests zelf te onderzoeken. Hij stuurde de WHO monsters van een  geit, een papaja en een kwartel om te testen, die allemaal COVID-19-positief waren .

Magufuli stond bekend als “The Bulldozer” vanwege zijn harde houding tegen corruptie en vanwege zijn harde beleid, dat hem in oktober 2015 naar de overwinning hielp als de vijfde president van Tanzania.

De  Europese Unie gaf 27 miljoen euro aan Tanzania om COVID-19-maatregelen op te leggen die door de WHO zijn voorgeschreven, zoals strikte lockdowns, maskers en massale vaccinatie.

Tanzania nam het geld aan en verklaarde het land vervolgens coronavirusvrij. Dit leidde ertoe dat de Europeanen hun woede uitten in het parlement.

Zijn plotselinge dood heeft veel vragen opgeroepen, waaronder of de  Tanzaniaanse president werd vermoord omdat hij de COVID-19-plandemie  aan het licht had gebracht door controversiële actie te ondernemen tegen Big Pharma en de WHO en hun wereldwijde drang naar vaccins.

Zelfs de  Belgische gezondheidsdeskundigen hebben een onderzoek naar de WHO geëist wegens het vervalsen van een pandemie .

In het verleden in 2010 werd de  WHO betrapt op het vervalsen van een pandemie  en moest ze toegeven dat haar methodologie om de viraliteit of de verspreiding van de ziekte te meten, in plaats van de ernst ervan, onjuist was.

In een onderschept rapport van de menselijke inlichtingendienst werd ook onthuld dat  Bill Gates $ 10 miljoen smeergeld aanbood voor een gedwongen vaccinatieprogramma tegen het Coronavirus  in Nigeria.

Zoals  vorig jaar door GreatGameIndia werd gemeld  , had de president van  Wit-Rusland onthuld dat de coronavirushulp van de Wereldbank voorwaarden omvat  voor het opleggen van extreme lockdown-maatregelen, om hun coronavirusreactie te modelleren op die van Italië en zelfs veranderingen in het economisch beleid die hij weigerde als zijnde ” onaanvaardbaar ”.

Er is ook een belangrijke  rechtszaak aangespannen tegen de premier van Denemarken wegens strikte COVID-19-beperkingen en voor het doden van bijna 17 miljoen nertsen.

Een rechtbank met drie rechters in  Peru heeft geoordeeld dat de COVID-19-pandemie is begonnen door de miljardairs Bill Gates, George Soros en Rockefeller .

Lees hier verder

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Een gedachte over “Oostenrijkse rechtbank oordeelt dat PCR-test niet geschikt is voor COVID-19-diagnose en dat lockdowns geen wettelijke basis hebben

 • 10 april 2021 om 16:20
  Permalink

  Allemaal hoopgevende informatie in dit artikel, maar zijn we al een stap verder,……….neen.
  We zitten nog altijd in lockdown, mogen nog altijd niet reizen, hebben nog altijd een avondklok, en lopen nog altijd met die idiote mondkapjes op, en worden nog altijd richting een vaccin geduwd.
  De elite speelt het spelletje gewoon verder, zoals uitgeschreven.
  Het hele verhaal wordt steeds meer en meer luguber.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

tien + veertien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.