Ook Moderna vergiftigt mensen opzettelijk

In februari 2021 verklaarde de regering van West-Australië de COVID ‘vaccins’ geproduceerd door AstraZeneca, Novavax en Pfizer/BioNTech “vergif.” Public Health Act 2016 (WA) – Instrument of Authorisation – Authorisation to Supply or Administer a Poison [SARS-COV-2 (COVID-19) VACCINE – Australian Defence Force] (No.2) 2021 werd toen ondertekend door Chief Health Officer Dr Andrew Robertson.

Het mRNA ‘vaccin’ van Moderna, dat werd ontwikkeld samen met het Amerikaanse NIAID (volgens Google en de WHO), het NIAID wordt geleid door Anthony Fauci, wordt niet gebruikt in Australië, maar wordt wel in meer dan 40 andere landen gebruikt.

Net als de andere drie ‘vaccins’ is ook het Moderna ‘vaccin’ een gif.

Ten minste één gevaarlijk ingrediënt in het vaccin, SM-102, werd toegevoegd terwijl bekend is dat SM-102 kanker kan veroorzaken, de “vruchtbaarheid of het ongeboren kind kan schaden,” “schade kan toebrengen aan het zenuwstelsel, de nieren, de lever en het ademhalingssysteem” en “fataal” kan zijn als het in contact komt met de huid.

Ook in dit geval, met het Moderna ‘vaccin,’ hebben we het over opzettelijke vergiftiging van mensen. Miljoenen mensen.

In de productbeschrijving staat ook duidelijk dat SM-102 niet mag worden toegediend aan mens en dier. Toch hebben Moderna en NIAID het aan hun ‘vaccin’ toegevoegd.

We hebben het hier over misdaden met voorbedachten rade!

Het is nu dus een feit dat minstens 4 COVID ‘vaccins’ vergif zijn. Ik verwacht niet dat dit voor de rest van deze zogenaamde vaccins anders zal zijn.

Ik neem er sowieso geen, dat is een beslissing die ik al heel lang geleden heb genomen.

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 + 5 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.