Ook in Nederland waarschuwen nu 1500 artsen tegen de komende Covid-vaccinatie voor kinderen

Vorige week heeft de Nederlandse Gezondheidsraad een aanbeveling gedaan om kinderen van 12 tot 17 jaar uit medische risicogroepen in te enten tegen Corona. Men wacht nu op een aanbeveling om gezonde kinderen te vaccineren.

Ben je verplicht om je kind te laten inenten ...

Het Artsen Covid Collectief (ACC), met meer dan 1500 aangesloten medische specialisten, uit zijn bezorgdheid in een brandbrief aan de Commissie Volksgezondheid, Welzijn en Sport “Geen gok nemen met onze kinderen“, staat er.

Het belangrijkste principe van de artseneed is: primum non nocere. Ofwel, “In de eerste plaats geen schade aanrichten”. Alleen al op basis van dit principe dient te worden afgezien van het vaccineren van gezonde kinderen”, aldus de organisatie, die erop wijst dat nog niets bekend is over eventuele schade op lange termijn.

“De kans dat kinderen ernstig ziek worden met Covid-19 is zeer klein; de kans te overlijden nagenoeg nul. De overgrote meerderheid krijgt meestal geen of slechts milde klachten”, aldus het ACC. Dus voor kinderen, is er helemaal geen behoefte.

“Als kinderen voor het eerst in de historie worden gevaccineerd ‘voor een ander’ dient de veiligheid onomstotelijk vast te staan,” benadrukt de groep medisch specialisten in de brief. “Maar die data, en daarmee die zekerheid, zijn er nog niet”.

Over mogelijke schade op de lange duur tasten we volledig in het duister, en zo wordt met gezonde kinderen een onverantwoord risico genomen. De drama’s door het Mexicaanse griepvaccin staan helaas nog in ons geheugen gegrift.”

Kom niet aan onze gezonde jonge kinderen!

Hier de link naar het volledige artikel d.d. 14 juni 2021.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.