Ons nieuw Telegram kanaal verzamelde duizenden vaccinatieschade getuigenissen

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Artsen voor vrijheid is uitgeweken van Facebook naar Telegram social media wegens harde censuur. Op Facebook werd onze pagina, groep (met meer dan 8000 leden) en persoonlijke profielen verbannen. Recentelijk werd de censuur nog harder toegepast. Iedere melding over schade of cijfers wordt vanaf nu bestraft met een ban van 30 dagen op al onze accounts.

We zijn daarom uitgeweken naar Telegram en Mewe. Ons nieuwe Telegram kanaal verzamelde reeds meer dan 500 vaccinatieschade getuigenissen uit België en Nederland op 2 maand. Persoonlijke en authentieke getuigenissen van een kleine groep mensen die durven opspreken hoe ze een dierbare verloren zijn of schade ondervinden van dit experimentele vaccin. Naar het schijnt zou slechts een 10% daadwerkelijk de schade aangeven. In ieder geval komt het FAGG niet naar buiten met de feiten en cijfers. Misschien wacht men nog tot de experimentele fase afgerond is om een net rapportje te schrijven. Volgens Eudravigilance zijn er momenteel reeds een 15.500 doden en meer dan 1.5 miljoen mensen met schade door het vaccin. Waarom horen we dit niet in het nieuws?

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is June-19-injuries.jpg

Telegram is begonnen als chat programma maar ondertussen meer en meer een social platform aan het worden, gezien daar het vrije woord nog kan. U kan Telegram gebruiken op uw gsm, via een app op uw PC of via de browser. Telegram werkt handig als u mappen aanmaakt om persoonlijke chats van de vele interessante groepen te scheiden. Geraakt u er niet wijs uit? Deze man legt het graag voor u uit !

Dit zijn onze Telegram kanalen:

U kan vaccinatieschade hier online melden, alsook steunbetuigingen:
https://t.me/AVVvaccinatieschademelden

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

twee × vier =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.